Ja samo dajem moj predlog.:yes4:
Printable View
Ja samo dajem moj predlog.:yes4:
Orient definitivno. Originalan, upečatljiv, sveden, "in house" mehanizam.
i jos jedan glas za orient, cisto na osnovu izgleda .. definitivno ostavlja bolji utisak :)
Steinhart....
Prije kasnije ce ti dopizdit sat, Steinhart drzi cijenu ko franak. Za kolko ga kupis za tolko ga prodas.
Orient prodas sa 70% gubitka. Been there done that.
Orient Star koji kosta 390 € sam prodao dokraja za 170 €. Jedva
. Power reserve je super funkcija, za koju 90% ljudi osim forumasa boli cunka. Kad ga budes prodavao, naci ce ti da je isti takav prodan u Maleziji ili Ulan Batoru za manje, sto mana, "a gdje cu ga servisirat?!" ko da je auto pa ide svake godine, "njaaah nema safir, lume nije C3" i "Orient?! Koji je to k? Nesto kinesko? Logo ko na TDR cigaretama!"
....
"Eo Stajnhhart, novi je 370€, Evo ti ga za 300€"
"Moze daj."
Ako ti se Seiko najviše dopada - štekaj pare za njega.
Kolega eee je rekao najveću mudrost u svetu zaluđenika za satove i onaj koji to može car je i ja mu skidam kapu ...ali jbg kad ja rešim da kupim čukarca svrbi me džep i ako znam da ovih skoro pa pedesetak satića nikad neću sve nositi i da bi red bio da se smirim i da neki kapitalac sleti na moju ruku.......... ne biva.... sad će doleteti zelena neptunka.... šta ćeš slab karakter .....
Sin.er je 100 % u pravu ali samo ako se satovima baviš sa komercijalne strane tj ako ga kupuješ sa namerom da ga kasnije prodaš u suprotnom uzećeš ono što ti je lepše i srcu draže ...uostalom ti ćeš ga nositi..... meni je posle svega i svih satova koje imam najdraži i najduže na ruci plavi građanin diver (sramota me je da napišem koliko sam platio za njega)
Ma ja to samo iz iskustva :). Na kraju uvek kupim i skuplji (naglasak na i). I naravno, uvek prsnem kod prodaje :)
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Naručen crni Orient Triton za 358€. Dvoumio sam se između boja i izabrao crni jer je 50 evra jeftiniji. U posed sata ću doću krajem jula, pa šaljem slike i utiske tad. Hvala na pomoći svima!
Cestitke na satu.
Vidices kasnije .