2 Priloženi(h) fajl(ova)
Odabir Casio sata (pomoc)
Pozz, zelio bi da mi neko pomogne oko odabira sata. Naime, pronasao sam 2 sata marke "Casio"-Edifice jedan je ovakav: Casio Edifice EF 328D 1AVEF
Prilog 65639
i drugi: Casio Edifice EF 562D 7AVEF
Prilog 65640
Da li se uopce isplati kupovati, tj. da li su neke kvalitete. Cijena im je oko 90 eura.
re: Odabir Casio sata (pomoc)
Casio Edifice je sasvim pristojna serija, a proizvođač je poznat po tome što ima odličan odnos cene i kvaliteta.
Ne znam odakle si, ali ukoliko ti znači podatak, ovi modeli koštaju oko 100€ u Srbiji:
Casio EF-328D-1A
Casio EF-562D-7A
Ukoliko za taj novac dobijaš nov sat sa garancijom, onda je to dobra kupovina. Obrati pažnju ukoliko ga kupuješ od privatnog prodavca, jer postoje i replike ovih satova. Replike se obično prepoznaju po tome što im je neki detalj loše urađen (npr. kriva slova ili markeri), ima lošu završnu obradu i tome slično, ali se ne može ništa reći bez slike u velikoj rezoluciji. Ukoliko je prodavac pouzdan i pošten, obično nema potrebe za brigu.
Isplati se naravno.:)
To su dosta dobri satovi. Takodje mislim da se vise isplati dati malo vise para i kupiti ovaj sat u proverenoj radnji, razlika u ceni nije toliko velika, a opet sa druge strane znas sta si kupio.
Prvo vam se zahvaljujem na jako brzom odgovoru i tacnosti. Evo vam 2 linka od oba sata pa vidite da li je sta sumljivo, naravno ako nije problem. https://skydrive.live.com/?cid=353f6...DZm9aAdw_McjVk i drugi: Casio Edifice EF 562D 7AVEF - Muski rucni Sat - Muški satovi - Visoko - PIK.ba
Covjek prodaje mozda 10-tak satova na (pik-u). Inace zivim u BiH i ove satove mogu dobiti za 170-175KM (8750 RSD), medjutim primjetio sam ovu izvrsnu stranicu pa sam zelio da me neko malo uputi oko ovih satova, sto ste vi i uradili.
Koji god sat da izaberes neces pogresiti, stvar ukusa!
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Re: Odabir Casio sata (pomoc)
Ja bih iskoristio ovu, vec otvorenu, temu da se raspitam za model Casio Edifice EFA-121D-1A.
Racunam da i za ovaj model vazi sve ono sto sam vec procitao za Edifice seriju, al posto ovaj sat ima i malo te elektronike (Auto-Illuminator, merenje temperature, automatski kalendar, alarm...) reko bolje da proverim.
Prilog 70832
Inace cena mu je 10800din kod ovlascenog distributera (bar su mi tako danas javili mail-om).