Re: Kupovina preko interneta
Police su modni satovi.
Ja iskreno da ti kazem, ne volim da preporucujem drugima nesto sto ja ne bih kupio.:)
Moj ti je savet da pogledas Casio Edifice seriju. To su odlicni satovi koji imaju jako dobar odnos cena/kvalitet.
Kostaju isto ili manje od tih modnih satova, a neuporedivo su bolji.
Edifice
Mana ovog sajta je sto ima samo slika i cena sata nigde dimenzije,a tek po negde karakteristike
A dobro, po slici nadjes sta ti se svidja, a za ostalo su ljudi izmislili Google :).
Има ли ико искуства са овим сајтом - tissotswiss.net ? Цене су невероватно добре... Нешто ми је ту сумњиво :confused:
Paaaa...
Cene su bar 30% ispod najnižih koje mogu da se nađu na sniženjima, sajt je aktiviran pre samo 124 dana, ne postoje ocene kupaca, registrovan je u USA ali hosting radi preko "Heng Lu trading as OutsideHeaven", sve IP adrese su u Kini...
Ako si srećan, dobićeš neku repliku... mada, mislim da najverovatnije nećeš dobiti ništa sem minusa na računu.
Захваљујем ! Sapienti sat !
Društvo opasno sam se zapalio za Stowa satove! Da li ih je neko sa foruma poručivao i na koji način je vršio plaćanje istih?
Koliko znam oni se mogu poručiti samo preko neta tj nemaju radnje po gradovima u GER?
Delim tvoju muku i nisam nasao bolje mesto od zvanicnog sajta, polovni drze cenu nazalost.Pratim zvanicni sajt mesecima ocekujuci da cu videti neki popust ili slicno ..ma bilo gde i nista...
Citat:
Tobi kaže:
Društvo opasno sam se zapalio za Stowa satove! Da li ih je neko sa foruma poručivao i na koji način je vršio plaćanje istih?
Koliko znam oni se mogu poručiti samo preko neta tj nemaju radnje po gradovima u GER?
Posalji slobodno poruku Hadzi Daliboru.
On ce ti sve lepo objasniti jer mislim da ima/je imao jednu Stowu.Samo znam da je mnogo dugo cekao da mu stigne. :D
Imaju prelepe satove i in-house mehazime.
Medjutim,preozbiljni su dizajnom trenutno za mene pa me ne zanimaju,tako da ti ne mogu pomoci.Uglavnom,radi se o sjajnim Made in Germany satovima.
Slobodno pusti poruku Daliboru.
Pozdrav.
Одг: Kupovina preko interneta
Imao Stowa Seatime COSC. Čekao na nju 9 mj. Završena je prije ali mi ju je kum donio iz Germanije,tj. čekao sam i njega 2-3 mj.
Kupovina je samo preko njih ili da nađeš polovan model.
Na sajtu im je objašnjeno sve što se tiče procedure,isporuka je DHL-om(mislim) i nije jeftina.
Kako god,čekaćeš na isporuku.
Koji je model zapao za oko?