Sigurni sajtovi za kupovinu Orient satova
Već neko vreme tragam za sajtom preko koga bih mogao da naručim Orient satove. Pošto je neke starije modele sada veoma teško naći u prodavnicama po Evropi (govorim iz ličnog iskustva), odlučio sam da probam sa tom internet porudžbinom.
Zanima me, koje sajtove možete da preporučite za sigurnu internet kupovinu ovih satova, po mogućstvu iz ličnog iskustva. Znam da ima dosta informacija po ovom forumu, ali čini mi se da ima i protivrečnih iskustava sa nekim sajtovima, pa bih voleo da u ovoj temi sve to rekapituliramo i ponudimo najbolje informacije svim zainteresovanim za kupovinu ovih pristupačnih i kvalitetnih satova.
Hvala unapred na odgovoru...
re: Sigurni sajtovi za kupovinu Orient satova
Re: Sigurni sajtovi za kupovinu Orient satova
gledam na orient uhren ..pa pise da je u cijenu ukljucen i pdv .. da li se to skida sa cijene kada se poruci van EU tj dole nama.. kako to ide ?
Pardon evo vidim da pise da je - 19 % PDV ... van EU .. eto samo da pitam jel to istina :lol: mislim kako si prosao :) Hvala, znacilo bi mi kad bi se sjetio :)
Ja bih orientuhren.de zaobisao u sirokom luku, prodavac je najgori moguci sljam!!! Izlistaj ovu temu pisao sam o tome ovde!
To da ce ti poslati sat je uredu, ali ako ne daj boze bude nesto falilo satu ni slicajno nemoj trositi vreme, novac i zivce da ga posaljes kod doticnog gospodina na servis, jer servis ne postoji!
Odbije porez, taj deo nije problem :). Na sreću nisam imao problema sa satom, al evo, kao što vidiš, ima i loših iskustava.
Mislim da je sajt ok ja sam narucivao ali ne u srbiju vec u CH. Ali ovaj je verovatno najpovoljniji i SIGURNO proveren Orient watches | Orient Diver, Skeleton, Semi Skeleton Automatic Watch . Takodje kontaktiraj clana Ivana na kp, ako ne mozes da ga nadjes idi u pretragu sajta i kucaj orient, izbacice ti nove Orientove satove koje prodaje Ivan, on ih uvozi odnekle povoljno a super je prodavac ne uzima veliku marzu, mozda on moze da ti nabavi sat povoljno. Izreklamirah coveka al sto da ne ako smo mi kupci zadovoljni a to je jedini cilj
Re: Kupovina Orient satova
Ja sam Orient uzimao samo od Ivana sa kp. Mozda jeste skuplje ali ne razmisljam o carinama i kad ce stici
Ja sam Ivana pitao vec pre 4 meseca, ali covek mi i sam kaze da se ovaj model planet orient retko pojavljuje tamo gde on to nabavlja, tako da sam ja resio da ga porucim, jer mi je iskreno nestalo strpljenja, a bas sam se "zagrejao" za ovaj sat. Taj sajt creation , koliko vidim nema ovaj model.
Da li mozda ima jos neko iskustva sa ovim longislandom ili cu morati da narucujem sa orientuhrena ?!
Longislandwatch je dobar i pouzdan sajt, samo sto oni ne salju satove u Srbiju.
Ako imas nekog da ti poruci sat u USA, pa da ti ga donese, to je vec druga prica.