Re: Kupovina Orient satova
kupovao sam ja sa orientuhren.de.
kupujes sat bez kutije, dobijes samo sat i uputstvo. placanje je paypal-om ili transfer novca iz banke u banku. ja sam slao iz banke u banku posto paypal nalog nemam, tu uslugu mi je rf banka naplatila 2500 dinara. nisam video opciju za direktno placanje vizom.
Nisam ni ja video tu opciju za orientuhren.de meni je provizija banke bila 1000 din i plus 1800 carina.
carina je bila posebno :).
A, jel neko video ili cuo za kopije Orienta? Ja iskreno nisam. Seiko, Citizen i Casio sam vidjeo bezbroj puta, ali Orient nisam.
Mogao bih da ti postavim link ka Orient re###kama,ali je zabranjeno :)
Moja ti je preporuka da uzmeš model sa metalnom narukvicom, jer za 3€ dobiješ nešto što vredi mnogo više. Takođe i model sa plavim ciferom. Nije što je samo meni lepši, nego i svi uglavnom tako odreaguju kada vide "plavi" pored "crnog".
Meni samo krivo što nisam uzeo sa Pepsi bezelom.
Mislis na ovaj:
Orient Automatik "Deep" CEM65002DW - Taucher - www.orientuhren.de
Da li onda moze da se naruci ova gumena narukvica posebno? Imam uzak zglob pa su mi metalne uvek bile problem. Ako ih ne skratim izgledam kao 'armonikas :)
Citat:
VLADAN P kaže:
Mogao bih da ti postavim link ka Orient re###kama,ali je zabranjeno :)
Ja videh nekakve linkove, ali mi je nebulozno što je ista cena kao originala...:huh:
Citat:
23jewels kaže:
A, jel neko video ili cuo za kopije Orienta? Ja iskreno nisam. Seiko, Citizen i Casio sam vidjeo bezbroj puta, ali Orient nisam.
Nažalost, dovoljno je da u google ukucaš "orient replica" i dobićeš nekoliko linkova. Našla sam re*liku modela orient mako, doduše modela "Blue Mako", pretragom slika.
@Punisher Budi pažljiv !