POLAKOOO gde zuris nismo jos zavrsili sa tobom :)
Citizen BL5251-03L
ne umem da nabrojim sta sve ima, ali ima veciti kalendar i wr200m alarm itd :)
Printable View
POLAKOOO gde zuris nismo jos zavrsili sa tobom :)
Citizen BL5251-03L
ne umem da nabrojim sta sve ima, ali ima veciti kalendar i wr200m alarm itd :)
Evo zemo da se i ja javnem ( poslije dužeg vremena :-))! Budžet je solidan tj., dovoljan za kupovinu jako dobrog sata ( iz te sfere inetresovanja ). Iako pristalica mehaničkih satova u ovom slučaju bih predložio Citizen Skyhawk ( sat ima sve pa i više od potrebnog ) mada je moj ljubimac Nighthawk :-)). Pozdrav iz tople Podgorice:)))
Neću da otvaram novu temu zbog jednog sata. Kad budem kupio još jedan, pa još jedan otvoriću temu DellBoy - moji satovi :top:
Dakle, od danas sam ponosni vlasnik CITIZEN AS40-52e sata. Hvala svima na predlozima, ali sam se odlučio za ovaj sat i sad vidim da nisam pogriješio. Sat je odličan, super leži na ruci i nadam se da će me dugo slušati. Recenziju neću raditi jer to ne bih ni umio da uradim kao vi a ionako je već odrađena. Zato ću se fokusirati na kupovinu.
Dakle, kupljen je na 100% Authentic Citizen, Casio, Seiko & More Watches. Free Worldwide Shipping! sajtu, inače nalaze se i na ebay-u dutyfreeisland on eBay što mislim da dosta govori. Rnjajući po netu nađoh pozitivne komentare te odlučih da ih kontaktiram. Satovi su original i dolaze sa garancijom i uputstvom dok kutiju šalju samo u Ameriku, Australiju i Japan, a plaćanje se vrši isključivo pay pal-om (mi u Crnoj Gori još nemamo to zadovoljstvo). Dogovorim se sa njima da kupim kutiju naknadno, da stave sat sa pratećem opremom u nju i prije neg' pošalju da napišu manju cijenu od stvarne zbog carine.
I tako, skupim ja pare i uplatim na drugovu karticu 360 evrića (nek mu ostane koji dinar kad sebi bude nešto trgova') jer čojek ima pay pal preko entropay-a dok ja nemam. Oladio ja pivo, doša' čojek kod mene, sio za računar i otpočinje trgovinu pod mojom komandom:
kupuj kutiju! -KUPUJEM! :big_boss:
kupuj sat! -KLIK, KLIK, TRT :banghead:
Zablokira pay pal karticu preko entropay-a, i kaže nam da će odblokirati karticu za dva dana kad unesemo kod koji će se naći na listingu transakcija i tom prilikom je skinut euro sa entropaya. Ja poludio, neću da kontaktiram ove sa sajta jer marfijev zakon glasi ''Ako nešto može krenuti po zlu, vjerujte, i krenut će''.
Ujutro mi stiže mail ''Your order has shipped''. Par dana kasnije naručih i sat. Stiže prvo citizen kutija u običnoj kutiji, a kasnije i sat sa garancijom i uputstvom, al' u koverti omotan onom pucketavom folijom u torbici na kojoj piše ime sajta.
Još jednom hvala svima, a evo i sata.
Prilog 77390Prilog 77391Prilog 77392Prilog 77393Prilog 77394Prilog 77395
Važno je da je stigao.
Dobar sat.
Nek je sa srećom.
Cestitam!
Odlican sat si kupio.:thumbup:
Odlican sat si kupio, sad se baci malo na uputstvo ima taj sat mnostvo funkcija, bar mi se tako cinilo gledajuci Vladanovu recenziju.
Cestitke jos jednom:congrats:
Sjajan sat, čestitam na kupovini :beer:
Ma kad stigne onda i ne razmisljas o proslim problemima...u zdravlju ga nosio i iznosio...:congrats:
Cestitke, bitno da je dobro proslo sve! :thumbup:
Čestitam na odličnoj kupovini .