Re: Narukvice i kaiševi za ručne satove
Verovatno si sa kaišem dobio opruge prečnika 1.5mm što je prilično tanko i nebezbedno. Imaš na Aliexpressu i 1.8mm koja bi ti sigurno prošla kroz narukvicu, a imaš i od 2mm što je još bolje. Uzimao sam i jedne i druge. Ako ti treba link poslaću ti na pp da ne reklamiram ovde.
Citat:
chuck kaže:
Verovatno si sa kaišem dobio opruge prečnika 1.5mm što je prilično tanko i nebezbedno. Imaš na Aliexpressu i 1.8mm koja bi ti sigurno prošla kroz narukvicu, a imaš i od 2mm što je još bolje. Uzimao sam i jedne i druge. Ako ti treba link poslaću ti na pp da ne reklamiram ovde.
Vazi, posalji molim te. Ne bih htio da ostanem bez sata negdje u vodi [emoji16]
Gesendet von meinem SM-A750FN mit Tapatalk
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Poslao :) To je i meni bila bojazan pa sam zato uzeo obe veličine, a na ebay-u sam našao i originalne Seikove debele divers koje su preko 2mm (za Baby Tunu konkretno sam uzimao), prave tenkovske i uspeo sam da ih uguram i u gumeni kaiš. Sa njima možeš i čamac zakačiti za sat i vući, ako treba :laugh:
Prilog 143645
Citat:
chuck kaže:
Poslao :) To je i meni bila bojazan pa sam zato uzeo obe veličine, a na ebay-u sam našao i originalne Seikove debele divers koje su preko 2mm (za Baby Tunu konkretno sam uzimao), prave tenkovske i uspeo sam da ih uguram i u gumeni kaiš. Sa njima možeš i čamac zakačiti za sat i vući, ako treba [emoji23]
Prilog 143645
Chuck, pošalji i meni link za ove debele original Seiko "spring bar-ove". Hoću da ih napakujem na dva Borealis-a koja imam, da ne bih morao svaki put da ih premeštam sa čelične narukvice.
Hvala unapred.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Ukucaš samo na ebay-u ovaj tekst: SEIKO FAT SPRING BARS FOR 22mm LUGS FULL SIZE SEIKO DIVER'S WATCH
I dobićeš više ponuda, ja sam uzeo tu prvu ponudu sa Filipina.
Citat:
chuck kaže:
Ukucaš samo na ebay-u ovaj tekst: SEIKO FAT SPRING BARS FOR 22mm LUGS FULL SIZE SEIKO DIVER'S WATCH
I dobićeš više ponuda, ja sam uzeo tu prvu ponudu sa Filipina.
Hvala kolega!
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Pozzzz Svima,valjda sam na pravoj temi..Imam Klaus Kobec entourage,ali fali mi bar jedan link nastavak da bih ga nosio,ja bih za svaki slucaj kupio dva.Da ne zna neko za ovaj model narukvice?
Prilog 144776Prilog 144775
Jel zna neko gde ima da se kupe dvodelni najlonski kaisevi sa satove? Znaci materijal kao nato, samo iz dva dela.
Sent from my iPhone using Tapatalk
U Srbiji ne znam. Preko interneta imaš na cheapestnatostraps - 2 piece nato
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Citat:
Misha V kaže:
Jel zna neko gde ima da se kupe dvodelni najlonski kaisevi sa satove? Znaci materijal kao nato, samo iz dva dela.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Koja širina, boja?