Kada stigne,ako stigne,javicu vam kako je proslo,sada ostaje samo da cekam:)
Printable View
Kada stigne,ako stigne,javicu vam kako je proslo,sada ostaje samo da cekam:)
Za kafuPrilog 69190 ;)
nisam nista platio, a tih 17 evra za Glashutte katalog je platila kompanija kada je slala meni, kao sto rekoh nije to jeftina reklama nimalo, a Omega je toliko poznata da bi za svojih 750.000 proizvedenih satova morala da odstampa 10 miliona kataloga, a tek zamislite Rolex, Breitling, pa svako zna za te kompanije, Rolex bi morao da odstampa 100 miliona kataloga koliko je poznat. Ovako realno za Glashutte, Lange, Breguet su culi bukvalno samo poznavaoci, jedino me cudi Longines koji salje, kako im se to isplati samo ?
Ko ono bese dobija Omega katalog? :D
Prilog 69322 Prilog 69323 Prilog 69324 Prilog 69325
Koga si uzeo za taoca da bi ti poslali katalog :lol: ?
Uzeo je M,sigurno,ajde priznaj,da i mi to uradimo:D
ja mislim da RUS drzi neku opasnu Omegu u steku uz koju je i dobio katalog:lol:
Ma sigurno samo je njemu stigao katalog nije to slucajno
Poslali mi iz ФСБ-a ;)
Prilog 69337
Casopis kupio,a katalog me sacekao kuci,sve u jednom danu:dance3:
Prilog 70523 Prilog 70524
Bas je dobar katalog Longines-a, jedan od rijetkih iz kojeg bi mozda nesto i mogao kupiti
Odlican je,okacicu ovih dana par slika
Evo jedan link gde mozete pogledati online katalog proizvodjaca A. Lange & Söhne.
Link
Jel neko narucio Breitling katalog?
Novi katalog Panerai 2013 dostupan u AppStore-u.
Good news for Panerai aficionados. The Officine Panerai Catalogue 2013 for iPad and iPhone is available for download at the App store | Watch-Insider.com
@marko14
katalog breitlinga se moze naruciti, odnosno uzeti kod ovlascenih prodavaca, e sad neki od njih ljubomorno cuvaju te kataloge
ja sam porucio od bregueta i slagali su me, nije mi stigao, JLC ne salje izgleda vise, navodno neku gresku prijavljuje, ali u njihovom butiku sam video i taj famozni katalog koji ne salju
pardon, htedoh reci da se katalog breitlinga ne moze naruciti u stampanoj formi, vec ce vas uputiti na prodavce
evo danas mi je stigao panerai katalog iako ga nisam porucio, pritom nisam ni kupio nijedan panerai sat :lol:
Ja sam Sinn porucio jedno pet puta i nista isti slucaj je i sa Breguet-om.
i ja dobio Panerai katalog...nisam narucio...nisam kupio...ali patim...i patim...imacu ga kad-tad...makar me sahranili sa njim...
Prilog 73321
Pa vi niste normalni!
Što naručujete nešto od koga ne možete zaspati!? C,c,c....
Koliko se meni cini Panerai salje redovno kataloge svake godine. Ako ste jednom narucili, slace ih i dalje, predpostavljam svake godine.
nema sumnje, jedan veliki plus za veliki Panerai:congrats:
Hm,stigao mi VC katalog.
Naručen iz čiste znatiželje- daleko od tog da mi je potreban(ne remeti mi san):D
Elem,zapakovan u crni karton,a i katalog je crn! Malen je- kao džepna knjiga,kvalitetno urađen mada ništa posebno.
Stigao i Breguet, Darko je opisao kakav je :thumbup:
danas stigao JLC katalog, isti se nalaze i u njihovim buticima
http://i43.tinypic.com/eqcr39.jpg
E meni taj nije nikada stigao, a narucio sam ga 2-3 puta:crying:
meni su greskom poslali na francuskom, razumem skoro sve ali ne volim taj jezik, tako da ce jedino da stoji u biblioteci
Meni su u zadnjih 7 dana stigla 2 IWC 2013/14 a vec imam kuci jedan i Panerai mi je poslao novi a nista nisam narucio
Ala vas hoce sa tim katalozima,meni jos Sinn nije stigao,IWC je misaona imenica za mene:banghead:
Provalili te da nisi ozbiljan kupac.;)
Marko ja cu da ti dam jedan IWC imam ih 3
haahahahahahahahahhaha
Dare ne moras da se cimas,valjda ce stici,hvala:)
Vala stvarno... I ja se nadam da će ti uskoro stići katalozi. Pozz!
Stigao A.Lange & Söhne :dance3:
Juče stigla ceduljica iz Makedonske Pošte da treba da podignem 4 (četiri) pošiljke .
Dakle stigli :
- Ademars Piguet- najmanji od svih ali g.koji vodi Ist.Evropu mi je čak i posalo mejl
- Longines , jako lep katalog.
- Breguet , ubedjlivo najluksuzniji prema mojem mišljenju, zapakovan u celofanu + kutija
- IWC - odličan
Neznam koliko od Vas je dobilo, ali sa katalogom AP dobio sam i Non Binding price list.
Naručio sam i JLC i Omegin ali nažalost nisu stigli , bar dosad.
Evo fotke:
Prilog 78254Prilog 78255Prilog 78256Prilog 78257Prilog 78258Prilog 78259Prilog 78260Prilog 78261Prilog 78262Prilog 78263
I meni stigao Breguet. Fantasticno upakovano, a sam katalog bas kvalitetno odradjen. :)
U međuvremenu od mog poslednjeg posta stigli su još dva kataloga.
Jedan Tissot-ov kojeg sam dobio poštom od lokalnog Tissot distributera u MK.
Za mene iznenađenje je da sam dobio i kopiju luksuznog 142 stranice kataloga Zenith-a. I to poslali su mi ga Brzom Poštom ( FedEx). Neverovatno kako se odnose čak i prema potencijalnim kupcima.....
Zahvalio sam se mejlom g-ci sa kojom sam komunicirao u Zenithu. Svaka im čast.
Prilog 80251Prilog 80252Prilog 80253Prilog 80254Prilog 80255Prilog 80256Prilog 80257
Besplatan je jer sam ga dobio od prijatelja,ne znam da li je kompanija voljna da salje potencijalnim kupcima,
Frederique Constant.
Prilog 84394 Prilog 84395 Prilog 84397 Prilog 84398 Prilog 84399
Prilog 84400 Prilog 84401 Prilog 84402 Prilog 84403Prilog 84404
Jel ti stigao IWC:D