Seikova filijala za Australiju ima besplatan online katalog: http://www.seiko.com.au/files/media/..._2011-2012.pdf
Najnoviji besplatan zvaničan online katalog imaš ovde: http://digital.olivesoftware.com/Olive/ODE/seiko/
Printable View
Seikova filijala za Australiju ima besplatan online katalog: http://www.seiko.com.au/files/media/..._2011-2012.pdf
Najnoviji besplatan zvaničan online katalog imaš ovde: http://digital.olivesoftware.com/Olive/ODE/seiko/
Hvala na odgovorima:thank_you2:
Stigao mi Panarei katalog :D Stvarno je dobar:)
Meni posle duzeg cekanja, IWC, i to 2 komada.
Da li je neko od vas ikada od Omege dobio katalog poštom?
Ja sam se prijavila, a oni ništa ne šalju... :(
Nisam ni ja dobio, a njihov sam bas najvise zeleo:(
Pa i ja. :(
OFF
A i njihov web sajt mi je jedan od najomiljenijih, pored IWC-ovog.
Upravo narucio JLC katalog.
Sve sam podatke lepo popunio i kliknuo na SEND.
Valjda je to to.
Sad porucio i Longines-ov. :D
Ajde krle daj jos neke linkove za besplatne kataloge, ove smo skoro sve narucili:D
Sledeci je Sinn,ali to tek kad stigne JLC i Longines.
Mora da se ''dozira''. :D
Molim samo jedno objasnjenje ... Naime,hocu da porucim katalog Audemars piguet satova,ali tamo gde pise Country,nema Srbije ... A vidim da su ljudi ovde narucivali,i stizalo je ?
Evo da postavim Fortis-ov novi katalog nije u pdf formatu koliko sam vidio nije do sada postavljan ovaj iz 2012
http://www.fortis-watches.com/upload...gue2012-EN.pdf
Da li je neko na kraju dobio katalog Omege
Nazalost nista od Omege.
Danas mi je stigao Sinn-ov katalog za 2012/13. Katalog je stvarno fenomenalan bas na nivou takvog proizvodjaca.
Tvrde korice oko 130 str kvalitetan papir i ilustracija. Bravo za Sinn:congrats::congrats:
Ali je pukom srecom stigao do mene, postara je vjerovatno mrzjelo da se penje na drugi sprat pa ga je ostavio u prizemlju a onda ga neko bacio vani tako da sam ga sasvim slucajno nasao kad sam izaso nekih 50m od zgrade.
Evo i nekoliko slika znam da su neki clanovi vec postavljali slike ali eto da stavim i ja nije na odmet
Prilog 60156Prilog 60157Prilog 60158Prilog 60159
Evo stigao je i katalog Hamiltona cini mi se da ga do sada niste predstavljali pa evo nekoliko slika.
Prilog 60429Prilog 60430Prilog 60431Prilog 60432Prilog 60433Prilog 60434Prilog 60435Prilog 60436
Katalog je veoma lijepo uradjen papir je visokog kvaliteta sa nekim veoma zanimljivim printom na koricama.
Sastoji se iz dva dijela, kataloga za 2012/13 i dodatka posvecenog pilotskim satovima.
Na pocetku je istorijat brenda kao i neke od godina koje su bile vazne u 120 god dugoj istoriji.
Svaka slika je pracena nekim tekstom i opisom sata kao i njhovim teh. karakteristikama. Ako nekoga zanima tekst o nekom konkretnom modelu ja cu ga rado postaviti i prevesti.
Stigao je i katalog Breguet-a, nema mnogo sto da se kaze katalog je kako se to moze i ocekivati od ovakvog brenda.:congrats:
Prilog 60989Prilog 60990Prilog 60991Prilog 60992
Upravo mi je stigao katalog Breguet-a.
Zaista iz kataloga lako se vidi i shvata da se radi o jednom od najvecih giganta Swiss made industrije i ponosu Swatch grupe.
Fenomenalan katalog!
Ja jos cekam Longines-a i IWC-a i to ih bogami dugo cekam a vidim da su stizali valjda ce i meni doci
I ja sam dugo cekao Longines.Stici ce.
Stigao mi je prelep katalog od Tutime. Najzanimljiviji detalj je Seiko 007 koji se slucajno nasao na jednoj od fotografija:D
Uh, to je neoprostiva greška, posebno u katalogu... :(
Nalazi se u ovoj manjoj brosuri o njihovoj novoj fabrici. Cini mi se da je taj koji nosi Seiko novinar, ali opet zanimljiva slika:lol:
Pa i da jeste novinar, nisu baš tu morali da odaberu.
Da su se bar setili da mu "namontiraju" duži rukav... ;)
Evo jedna grupna fotografija svih kataloga koji su mi pristigli
Prilog 69149Prilog 69150
Danas mi je stigao katalog Glashutte i sa njim jedan zanimljiv DVD na kojem je prikazan muzej Glashutte-a kao i istorijat samog brenda i izrada modela od skice pa do gotovog prozivoda.
Prilog 69151Prilog 69152Prilog 69153Prilog 69154Prilog 69155
Jel se placaju katalozi ili zavisi od proizvodjaca?
Mislim da su svi besplatni, bar jesu ovi svi koje sam ja dobio
Jos jedno pitanje,porucuju se on-line,na sajtu proizvodjaca?
Da preko zvanicnog sajta. Imas na predhodnim stranicama ove teme linkove zvanicnih sajtova i sto treba da popunis i kako da narucis
Hvala:thumbup:
imam i ja iste kataloge kao i ti darko, ja sam dobio panerai i on mi je onako najlosiji, IWC i Glashutte su najbolji koje sam dobio. Hteo sam Blancpain da porucim i navodno mi nije mejl adresa ispravna, slicno je i kod JLC, mislim da ne zele da posalju kataloge, previse je to skupa reklama, ko zna koliko ljudi narucuje, a oni vode evidenciju o svojim musterijama i ne isplati im se. Jos je Blancpain jedna od najmanjih manufaktura, a kuriozitet je da na chrono24 mozete naci kataloge na prodaju, tako onaj Glashutte katalog kosta 40evra :)
A ako nema srbije ima jos uvek celom svetu poznate jugoslavije u listi zemalja
Narucio sam brdo kataloga stigli mi samo od Langea i Paneraia (dva):) Ovi su me skroz razocarali , tako da ubuduce samo kupujem lange i panerai:lol:
Meni je na ovom Glashutte katalogu pisalo da je cijena 15 funti ali ja nisam nista platio. Meni je dobar katalog Paneraia lijepo je uradjen.
Mada Sinn mi je prvi stigao poslije 3 dana. Sinn je stvarno za svaku pohvalu
@darko
pogresio si, katalog se ne prodaje, toliko je iznosila postarina, meni je iznosila negde oko 17 evra
@serb
ne ocajavaj, meni je IWC stigao tek posle dva meseca i jos su mu ivice bile ''izubijane'', ko zna kroz kakvu golgotu prolaze ti zaista vredni katalozi :(
Jel se za svaki placa postarina?Pitam jer sam danas narucio Omegin,Sinnov i Longines?Ili je lutrija?
Milane narucio sam ima godinu dana:)
Za Omegu ne, posto ti nikad nece stici, narucio sam 10 puta i evo vise od godinu dana nista:) Salu na stranu ja nisam placao postarinu za lange i pam:)
Marko ne placa se bas nista, bar ja nisam platio. Ne znam kako to kod vas funkcionise, meni npr kad stigne sat, narukvica ili bilo sto a da sam platio, prvo u sanduce u zgradi stigne odrezak iz poste da imam preporucenu posiljku, pa podjem u postu da podignem i uvijek platim 1 euro ali ne znam zasto. Sa katalozima je drugacije oni mi dodju na kucnu adresu ali postar je lijen da se popne pa ostavi na prvi sprat i ne placam nista cak ni taj euro