Re: Pomoc oko on-line kupovine satova
max pain - ja ne bih tako lako odustao od Sumo-a. Pisi Chino-u i sačekaj da ti Higuchi odgovori.
Što se tiče DS action - taj jamborstore ima solidne cene ali ne znam da li je neklo kupovao od njih. Pogledaj i horademoda, kod njih sam kupovao i definitivno su pouzdani ali mi se čini da su konkretne Certine skuplje kod njih.
Vladas mislis li da je sumo kvalitetniji sat od certine ds action diver i ako jeste po cemu, meni se cini da tih 200 evra vredi dati vise za certinu zbog bolje narukvice i safirnog stakla? Popodne idem do radnje u gallery lafayette u parizu pa cu probati opet suma, ali mislim plavi jel mi je nekako lepsi i elegantniji...Sacekacu da mi odgovori higuchi.Sto se rice horamode dosta su skuplji od jamborstore, a vidim da jambor ima na wus-u?Ima jedna radnja i u nemackoj, inace nasao sam je preko chrono 24 prodaje tu certinu 550e, ali se placa dostava u eu 19e budalastina:(
Pitanje je da li je Sumo kvalitetniji od Certine ti ne bih znao da kažem ali smem da kažem da je upravo ta razlika od 200 eur velika. Bilo da je safir ili narukvica bolja.
Veliko pitanje da li je Sumo bolji, i tesko je usporedjivati ta dva sata......ali Sumo je sigurno best buy kupovina.....mislim na ulozeno-dobijeno kroz cenu i kvalitet!
Nezahvalno je porediti ove satove a ja oba proizvođača jako cenim i volim modele i jednog i drugog.
Realnost je da Sumo nikad nije bio jeftiniji, mislim da je kvalitetom odličan, Hardlex mi ne smeta previše dok bih kopču rado menjao za MM-ovu. Sve u svemu - vredi uzeti i Certinu ali vredi i za 200 EUR manje uzeti Suma :). Uzgred - crni mi se jako dopao ali mi se čini da je plavi pun pogodak!
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Bacili ste me u zesci rebus:) Danas cu probati suma idem u seikovo predstavnistvo, malo pre sam im nasao adresu, pa mozda se nadje nesto jos zanimljivije, mada su tu cene previsoke:(Steta sto ovde ne mogu da probam certinu jer nemaju predstavnistvo, niti ih ko prodaje, probao bih oba i onda bi mi bilo lakse da presecem, ovako pojma nemam:(
Citat:
vladas kaže:
...dok bih kopču rado menjao za MM-ovu.
Mozda na slikama deluje ok ali uzivo se ta kopca ne uklapa sa narukvicom. Boja celika je malo drugacija a sa strane nije polirana pa se bas vidi da nije to to. Ja sam na kraju vratio originalnu kopcu.
Vidiš,dobro je pročitati iskustva iz prve ruke.
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Prilog 101830Evo danas sam bio, probao suma(plavog) i seiko kinetic sun019p1 na metalnoj narukvici.Sumo lep, dok je i ovaj kinecic isto lep,ali je malo veci, lepo lezi na ruci ne vidi se na ruci ta velicina od 48mm.I dalje sam neodlucan...U narednim danima odlucujem sta cu uzeti pa se javljam kad narucim sat tj. koji sam narucio.Da ne zaboravim cena suma 600e, kinetic sun019p1 -639e.Moze u tri rate bez kamate i 15% popust:)
Zakon bi bilo da probaš i jedan i drugi istovremeno....mislim na Certinu i Seiko.