Dobro dosao na forum
Iskreno, ja bih lepo otisao u radnju i prvo probao sat, da vidim da li mi odgovara, a ako odgovara kupio odmah.:)
Printable View
Dobro dosao na forum
Iskreno, ja bih lepo otisao u radnju i prvo probao sat, da vidim da li mi odgovara, a ako odgovara kupio odmah.:)
Hvala momci onda cu ovde kod nas da ga kupim,ako sve prodje kako treba za 2-3 nedelje je moj :thumbsup:
ja sam mislio da mozda u svajcarskoj ne naplacuju transport,porez,carinu ili sta vec pa da bi me onda izasao samo koliko je i cena na netu ali ako postoji mogucnost za dodatne troskove onda ta opcija odpada
Mada sad sam se setio i trece,kupovao sam preko ebaya neke stvari,tj ima likova koji obavljaju sve umesto tebe za neku proviziju od 10ak evra u zavisnosti od paketa mozda cu i tu neku kombinaciju. Samo da prvo odem da vidim kako sat uzivo izgleda na mojoj ruci,posto ga nema ni u jednoj prodavnici gde sam svracao
I ja cesto kupujem pereko posrednika ali mi se satovi ne ispalte jer obicno je provizija 10% i naplate mi postarinu 15-20$
a lakse je naci sat sa nekog sajta koji salje kod nas ili ga jednostavno kupiti u radnji
Da li je neko kupovao satove preko http://www.aviation-time.com? Koliko su pouzdani. Navedite mi iskustva
Pozdrav
Ovako da vas pitam da li se moze iz CG ili Srbije kupiti nesto online a da se plati preko PayPal invoce da li je to neko uspio
Šta mislite o ovoj ponudi i uopšte o sajtu? Jel naručivao neko, koliko su pouzdani? Free Shipping CASIO/ Casio Watch calfskin leather fashion business, EF 527L 2AV-in Wristwatches from Watches on Aliexpress.com
Koliko znam neki clanovi su narucivali kutije za satove sa tog sajta trebalo bi da je sajt OK. O tom satu je bila neka tema na forumu evo linka: http://www.svetsatova.com/forum/f102...pare-1286.html
Cijena je dosta povoljna ipak sackaj da neko od iskusnijih potvrdi da je sajt OK mada mislim da jeste
Sajt je ustvari kineski eBay, dakle u pitanju je samo posrednik.
Nije ti zato bitan sajt (koji je OK), već prodavac Love Forever Jewelry Export Co., LTD
Što se prodavca tiče, vidim da prodaje bižuteriju, srebro i Casio satove.
Cene su dobre, prezentacije su urađene profesionalno ALI izgleda da nema ni jednu jedinu ocenu kupaca, ni jedan isporučen proizvod.
Moj zaključak je da je u pitanju neko ko upravo počinje biznis ili (verovatnije) prevarant.
Da sam na tvom mestu, ne bih naručio ništa od ovog prodavca... a ti odliuči sam.
Možeš da ga pratiš neko vreme, pa da naručiš kada se nakupi dovoljno komentara kupaca za koje deluje da su pravi.
U temi koja se tice ovog sata cijena je u Sense shopu 17000rsd sto je mnogo vise nego na ovom sajtu, znas kako se kaze ako je nesto previse dobro da bi bilo istinito onda vjerovatno i nije. U svakom slucaju budi oprezan, ja stvarno nisam znao da je taj sajt samo posrednik nisam ni obrcao paznju a vise puta sam gledao sta nude, dobro da je Mr D to napomenuo
Ma znam da je posrednik i sve to, al nikako ne znam šta da mislim što se cene tiče..i meni zvuči previše dobro.. Koliko su česte kopije ovih casio satova i ima li ih uopšte?