Re: Pomoc oko on-line kupovine satova
samo da javim da sam uspeo da obavim placanje, drugar ima paypal i platio mi je sat! medjutim, imam jednu zamerku na vlasnika sajta, naime razmenio sam sa njim desetine mail-ova vezane za sat, slanje, uplatu...i ni jednog trenutka mi nije pomenuo da sat nije na lageru iako na sajtu pise da jeste nego mi je tek posle svega poslao mail:
Hello,
i received the payment, watch will be shipped after 14.02, because they are still on the way to me.
Kind regards W.Keller
U pravu si - nije bas korektno sto informaciju nije odmah podelio sa tobom, ali na kraju krajeva - neces cekati previse - 14.02. je dovoljno blizu.
Sad nastupaju slatke muke cekanja :)
Citat:
jagodanbg kaže:
imam jednu zamerku na vlasnika sajta, naime razmenio sam sa njim desetine mail-ova vezane za sat, slanje, uplatu...i ni jednog trenutka mi nije pomenuo da sat nije na lageru iako na sajtu pise da jeste nego mi je tek posle svega poslao mail:
ako ti je za utehu, desava se to i mnogo ozbiljnijim firmama - meni je, tako, letos g. Pfeifer (ili vec tako nekako), odgovorio da ce Laco koji sam zeleo da narucim biti na lageru za dve-tri nedelje, a nije bio ni posle 6 meseci! :( tja, to ti je ta savremena poslovna etika - svi ti sve obecaju da bi ti uzeli kintu, a posle se natezete... e da, vidis, sad se setih i da sam pre vise od mesec dana poslao mail Hamiltonu u vezi s nekom narukvicom za sat, i jos mi nisu odgovorili... :mad: sad cu da ih potprasim...
na srecu, kao sto je @vladas rekao, nije daleko taj 14! :)
Planiram da kupim sat Citizen Promaster SEA JP1010-00E.Kontaktirao sam zastupnika Citizen satova za Srbiju gde sam obavesten da sat košta 43.990,00 dinara a sa Eco Bonusom cena je 35.192,00 dinara.Na sajtu www.creationwatches.com cena mu je 168€ sa mogućnoscu dostave u Srbiju. Interesuje me da li je neko kupovao sat preko ovog sajta i kakva su iskustva.Ruku na srce,sumnjivo mi je jeftiv.Pošto mi cena u potpunosti odgovara molim iskusnije clanove foruma da me posavetuju oko ove kupovine.
e drugari, kad mogu da ocekujem da mi stigne sat iz nemacke narucen preko orientuhren.de; dobio sam mail da je sat poslat u utorak 15.02. a njega jos nema, a na sajtu pise da stize za 3 dana!?! bas sam se smorio cekajuci!!!
Jesi li dobio neki broj za praćenje statusa pošiljke?
Verovatno misli na 3 radna dana što znači, ukoliko je to rok u kojem paket zaista stiže u Srbiju, da je sat na carini. Pošto su subota i nedelja neradni dani, verovatno će ti sat biti isporučen u utorak ili sredu. To je pod uslovom da je su se svi faktori idealno poklopili.
Pozdrav
evo sta kaze Deutsche Post:
The item was scanned in the country of destination RS. This will be the last available item status, if the destination country does not offer track & trace services all the way down to the recipient.
ok, ako kazes utorak sreda moracu jos da se strpim! :)
Ukoliko je poslato običnom poštom i ako si dobio broj za praćenje pošiljke onda pogledaj šta kažu na OVOM linku! Trebalo bi da ti izlista gde se nalazi paket, da li je još uvek na carini ili je već otpremljen do tvoje lokalne pošte.
Pozdrav
evo ovo je poslednja stavka u spisku:
19.02.2011 08:17:26 11077 Beograd 99 - 11077 Beograd 99 Otprema
e sad 11077 je moja lokalna posta a sad sta znaci "Otprema"!?!
@Dragon hvala ti!!!
generalno, protegne se to i na vise od sedam dana, plus vreme koje ode na nase postanske umetnike, tako da ... strpljenja!