Re: Pomoc oko on-line kupovine satova
Molim da mi neko hitno pomogne u vezi ovog popusta na discountwatchstore sajtu. :unsure:
Poslao sam im link sa jeftinijom cenom sata i odobrili su mi popust koji traje dva dana, ali nisu mi poslali nikakav kod da mogu da unesem prilikom narucivanja (promotion code).
"Hello, Your price with us is $191.04. Valid for 2 days. Best, Arthur"
Kada krenem da narucim i dalje mi stoji puna cena. Da li neko zna kakva je procedura da ostvarim taj popust?
Plus jos da pitam da li placanje moze da se izvrsi sa necije kartice, ili kartica bas mora da bude na moje ime sa kojim sam se registrovao na sajtu? Ovo pitam zato sto na izradu kartice mora da se ceka a ja bih narucio odmah?
Unapred hvala
Pa pošalji im mail i pitaj ih kakva je procedura!
Mislim da je administrator Vladan uzimao preko njih neke satove, možda on može da te posavetuje, ako se ne javi neko od članova ili ako ne dobiješ odgovor direktno od discountwatchstore.
Pozdrav
:p Naravno da sam im poslao mail, ali posto je vaznost ponude samo dva dana a zbog vremenske razlike odgovore dobijam kasno posle ponoci mislio sam da ce poruku videti neko ko je vec narucivao i ko ce znati tacno da me uputi. Jos postoji sansa i da se na tom drugom sajtu istrose zalihe ili podignu cenu sata pa da vise ne mogu da ostvarim taj popust...
Zato sam postavio pitanja ovde ali izgleda da cu morati da sacekam odgovor od discountwatchstore. + odobravaju i novogodisnji popust 10% koji vazi jos samo danas, od njega sam vec digao ruke posto do ponoci sigurno necu dobiti njihov odgovor. :sad:
U svakom slucaju hvala za brz odgovor.
drugari, treba mi pomoc posto sam slab sa stranim jezicima a i sa racunicom (porez, taksa,....ne znam sta vec) pa me zanima koliko bi me okvirno kostalo narucivanje ovog sata sa ovog sajta, znaci sve ukupno koliko bih ja morao da izdvojim novca:
Orient Automatik "Deep" CEM65001BW - Taucher - www.orientuhren.de
i da li je neko porucivao sa ovog sajta i kakva su isustva!
hvala unapred!!!
Cijena je 82€(toliko plaćaš OrinentUhren-u) + carina+ porez(plaćaš po preuzimanju sata).
Citat:
HADzI DALIBOR kaže:
Cijena je 82€(toliko plaćaš OrinentUhren-u) + carina+ porez(plaćaš po preuzimanju sata).
da da, znam to ali ne znam koliki su ti porezi, carine, tansport; da li mozete da pretpostavite koliko bi sve ukupno kostalo!?
i jos me zanima posto je ovo mnogo niza cena od bilo kog drugog sajta koji sam posecivao pa sam nesiguran, pa da li je neko vec porucivao!?
^ pa, kad se odbije VAT (19%), a dodaju carina, porez i postarina, izasao bi te oko 100 eur, ako sam ja dobro izracunao.
Inace, odlican izbor sata! :)
Mislim da je i sajt pouzdan, nadam se da ce se javiti neko ko je narucivao odavde!
poz!
Ovako na brzaka:
Osnovna cena sata = 89€ (sa VAT-om)
Cena bez PDV = 89€ - ~15% = 77€
Shipping = 11€
Ukupno = 77 + 11 = 88€ * 1.1 (carina) = 97€ * 1.18 = 115€ + ~5€ za lokalnu postarinu/spediciju (ako salju regularnom postom) = 120€
(ako carina ne pretpostavi drugacije)
hvala puno! to je extra cena!
jos samo da mi se javi neko ko je porucivao sa ovog sajta!
edit:
kao sto rekoh malo sam nesiguran zbog cene, a i nema nigde na sajtu nikakvih znakova zastite kao sto je to na discounwaches (znate one silne ikonice)
da, vladasova racunica je dobra - carina i porez se obracunavaju na cenu sata sa postarinom! svejedno, odlicna cena za taj sat!