Re: chronograph.com - pitanje
Narucio sam sat sa Chronograph.com 20. avgusta, stigao je danas. Sve je proslo bez problema jedino je malo cudno sto je paket isao preko Hrvatske. Tako da ako neko vidi da je odrediste HR neka ne brine, prvo stigne u Hrvatsku zatim kod nas (moze da se prati preko istog tracking broja). Pakovanje je ok ali nije nista posebno - mogao bi dragon da im odrzi kurs kako se pakuju satovi ;)
Nije čudno, svi paketi koji se šalju singapurskom poštom sada idu preko Hrvatske što je dobro jer je vreme isporuke skraćeno za par dana. ;)
Nego, šta je to stiglo? :)
Odličan, sedi 10! :laugh:
21jewls ima prilicno nize cene od gore pomenutih, a ne isporucuje satove u originalnim kutijama...ako to ljudima ne smeta, a satovi su original, onda su oni pravi izbor. Razmisljam se da probam...
Slobodno otvorite temu o 21jewels prodavcu u kojima će se izneti iskustva o trgovini sa Fredijem. Znam da ima nekoliko članova koji su kupovali preko ove online prodavnice a sam sajt je proveren, u suprotnom se ne bi našao na spisku preporučenih online prodavnica satova.
Obzirom da je ovo tema o chronograph.com u kojoj će se ubuduće deliti iskustva o kupovini preko ovog prodavca zamolio bih vas da ne idemo previše u off topic.
ja sam zainteresovan da kupim neki seiko diver pa su mi sve informacije dobro dosle
mislim se da skoknem do SOLUNA pa da vidim kako idu tamo cene
skupooo ja gledao u kosmosu doduse