video sam jedan interesantan Seiko sat na sajtu chronograph.com, pa me interesuje da li neko ima iskustva sa naucivanjem i placanjem putem ovog sajta?
cini mi se da ih je neko pominjao ranije i da su prilicno dobri...
pozdrav!
Printable View
video sam jedan interesantan Seiko sat na sajtu chronograph.com, pa me interesuje da li neko ima iskustva sa naucivanjem i placanjem putem ovog sajta?
cini mi se da ih je neko pominjao ranije i da su prilicno dobri...
pozdrav!
Mislim da su ljudi sa sajta narucivali odatle i da je sve bilo ok.Proveri,ima negde na forumu.
Evo par iskustava članova foruma...
http://www.svetsatova.com/forum/f103/seiko-snzf17j1-line-kupovina-preko-chronograph-com-1504.html
http://www.svetsatova.com/forum/f103/pomoc-oko-line-kupovine-satova-355-7.html#post6697
Mislim da je i član Refresh kupio Monstera preko njih, mada nisam siguran.
Sve u svemu, sajt je proveren i pouzdan tako da ne treba da brineš. Pakete šalju običnom poštom i osigurane tako da možeš da dobiješ povraćaj novca ukoliko se nešto desi sa pošiljkom prilikom transporta.
Pozdrav
e odlicno, hvala dragone.
znamo sam da sam procitao negde na forumu.
pozdrav
Evo da se i ja javim.
Naručio sam Monstera sa chronograph.com i prezadovoljan sam. Sat je stigao za 6 ili 7 dana.
Bez ikakve brige naruči.
Pozdrav.
I ja da potvrdim da je sajt odlican, narucio bratu black monstera koji je stigao iznenadjujuce brzo. Lijep pozdrav !
Da li prihvacaju placanje kreditnim karticama ili traze PayPal?
Nisu vezani za PayPal, može da se plati i karticom. :)
Pozdrav
Ako moze jos jedno pitanje, da ne otvaram novu temu. Da li domaci zastupnici priznaju garanciju na on-line kupljena satove (naravno, ako je popunjena internacionalna garancija i ako nisu recimo modeli iskljucivo za japansko trziste)? Konkretno me zanima Seiko ali vazi i za ostale.
hvala svima na odgovorima, definitivno cu ga isprobati.
slike sata cim stigne
pozdrav
Narucio sam sat sa Chronograph.com 20. avgusta, stigao je danas. Sve je proslo bez problema jedino je malo cudno sto je paket isao preko Hrvatske. Tako da ako neko vidi da je odrediste HR neka ne brine, prvo stigne u Hrvatsku zatim kod nas (moze da se prati preko istog tracking broja). Pakovanje je ok ali nije nista posebno - mogao bi dragon da im odrzi kurs kako se pakuju satovi ;)
Nije čudno, svi paketi koji se šalju singapurskom poštom sada idu preko Hrvatske što je dobro jer je vreme isporuke skraćeno za par dana. ;)
Nego, šta je to stiglo? :)
Seiko BFK :thumbup:
Odličan, sedi 10! :laugh:
21jewls ima prilicno nize cene od gore pomenutih, a ne isporucuje satove u originalnim kutijama...ako to ljudima ne smeta, a satovi su original, onda su oni pravi izbor. Razmisljam se da probam...
Slobodno otvorite temu o 21jewels prodavcu u kojima će se izneti iskustva o trgovini sa Fredijem. Znam da ima nekoliko članova koji su kupovali preko ove online prodavnice a sam sajt je proveren, u suprotnom se ne bi našao na spisku preporučenih online prodavnica satova.
Obzirom da je ovo tema o chronograph.com u kojoj će se ubuduće deliti iskustva o kupovini preko ovog prodavca zamolio bih vas da ne idemo previše u off topic.
ja sam zainteresovan da kupim neki seiko diver pa su mi sve informacije dobro dosle
mislim se da skoknem do SOLUNA pa da vidim kako idu tamo cene
skupooo ja gledao u kosmosu doduse