Ljudi havala vam jos jednom , kupio sam ga u Identico radnji u Uscu (Milane veliko hvala).
Sat je kazu unisex i po recima prodavacica vise ga kupuju zene, mojoj zeni se svideo tako da sam i ja srecan:dance3:
Printable View
Ljudi havala vam jos jednom , kupio sam ga u Identico radnji u Uscu (Milane veliko hvala).
Sat je kazu unisex i po recima prodavacica vise ga kupuju zene, mojoj zeni se svideo tako da sam i ja srecan:dance3:
kad se zeni svidi nesto to je to jos i kad ce i ona da nosi super...odlican izbor....makar za mene
pozdrav i za zenu ima ukusa...kao moja i moja seka :))))
i sto ga ne slikas i bacis na forum da ga vidimo
Slike stizu cim skratimo narukvicu u sekciji slike iz vase kolekcije
Čestitke na kupovini, prelep rođendanski poklon. :)
Slike obavezno a mogu i kratki utisci lepše polovine. :)
Pozdrav
njegove lepse ili moje lepse ili moje sestree?????
odlican satic lep moderan legendarni mehanzam zavesena zavrsna obrada :)
sta oces vise
Hoću slike i utiske o satu napisane ženskom ruku. Mogu to da budu utisci i Gigine i tvoje lepše polovine kao i tvoje sestre. :)
Slike moze, i na zenskoj ruci ok,ali da je nateram da napise nesto o satu, pa gadjace me necim teskim (punim ekspres loncem)
pokusacu bar da prenesem njene utiske :)
primi udarac Gigo ko muskarac...dok te gadja ti zapisuj sta prica o satu...to je najbolje..ali ako te jako zvekne onda je zamoli da ona napise :)))
Ovo mi je prvi post, pozdrav svima, i hvala vam unapred.
Kupujem zenski sat za poklon, mnogo bih voleo ako nadjem neki sa sto kvalitetnijim mehanizmom mogucim, da sat sto duze traje. . .a bitan je i izgled. Treba da bude sive boje, narukvica isto metalna, okrugli, ni slucajno mali, ili srednje velicine ili malo i veci od srednje a ne bas ni najveci. da ima stopericu a opet da je i elegantan. Da ne bude preterano nakindjuren cirkonima ali moze po neki da se nadje mozda kod brojeva ili sl. Znaci nije za fensi oblacenje, nego za neko malo elegantnije oblacenje, ali da sluzi i za trening- zbog toga stoperica, da moze svakodnevno da se nosi. Cenu sam pomenuo tako jer sam nasao samo par modela dnky i michael kors da mi izgled pase nekih 95%, ali voleo bih da me neko malo uputi u kvalitet jer sam cuo da nije neki i da su to modni satovi, koji je mehanizam, za jedan sam nasao da je miyota, al ne znam koja tu valjda ima vrsta nekih, i to mi je jedna opcija ako nemam drugog izbora da nadjem kvalitetniji sa takvim izgledom i za njega mi treba oko 200eura, a cenu od 300eura sam spreman da izdvojim ako uspem da nadjem i izgled i bas kvalitetno! Mozda tissot, ili ne znam koji voleo bih neko strucan da me posavetuje, i da da dobar predlog, da li je moguce i kolika je razlika u kvalitetu tissota i dnky, da li se vredi muciti i traziti. I da samo podrucje beograda dolazi u obzir i nista preko neta jer mi treba za 3 dana. :argh:A dobro je sto sam koncizan :p okacicu sliku tog primera dnky koji 100% izgled ispunjava, ali on ne dolazi u obzir jer vec je zlatni takav u posedu.Prilog 8909