-
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Zenski sat do 300 evra
Potebna mi je pomoc oko izbora zenskog sata.
uslovi koje sat treba da ispunjava:
1.da ga ima kod nas
2. da je do 300 evra (znam vas prećeraćete,ajde i do 400 al ne više:no:,NIKAKO:sad:)
3. Okrugao i metalna narukvica
4. cirkoni poželjni
Dodajem slike dva sata koja dolaze u obzir(rok za kupovinu je kratak,ženi će uskoro rođendan) ali se ne mogu kupiti kod nas.
Prilog 6039Prilog 6040
-
Re: Zenski sat do 300 evra
Ova Bulova je extra, pa zar ih nema ovde kod nas? Mislio sam da ih Jokic prodaje. U svakom slucaju sat je prelep.
-
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Evo sta sam ja tj zet na moj nagovor uzeo sestri mojoj a posle ja mojoj zeni Tissot kojoj se mnogo svideo a i cena je odgovaraca oko 34000 sa popustom i jos jedan predlog odavde....
Fossil ženski ES 2807 - BPM Watch World
-
Hvala na pomoci
Milane sat je lep i odgovara mi (joj), gde si ga nasao? Video sam slicne u Identico ali su bili sa dijamantima (mlogo skupo)
@tolarbo, nazalost kod Jokica nisam video Bulova satove
-
E da ima jos sa plavim ciferom mogao sam i pola cene...Indetico u Uscu imaju ja mislim jos dva sa belim ciferom i racunaj na popuste...mislim trazi:dontknow:
ako mislis na Tissot,ma da mislim da je bolje taj brend da uzme iako je Fossil sa cirkonima
-
^ Giga, cini mi se da se radi o Tissot PRS200 satu, mada ce ti milan zmaj potvrditi.
EDIT: pretece me Milan :)
-
Edit: u svemu sam brzi od tebe aquapolovnjak :)
-
Da na Tissot sam mislio, nadam se da ce joj se svideti.
Jos jednom vamhvala na pomoci.
Imao sam srece sto se juce nisam zaleteo.
-
Vladas u pravu si,sat je Tissot Prs 200,i ako se nevaram to je muski sat sa precnikom 39mm,isti takav sa plavim ciferom imam u kolekciji.Mada moram priznati da sam u poslednje vreme primetio dosta zena da nose muske satove...
-
pa 39 mm unisex tako je i deklarisan...sad sve vise devojaka :) voli vece precnik
-
Ljudi havala vam jos jednom , kupio sam ga u Identico radnji u Uscu (Milane veliko hvala).
Sat je kazu unisex i po recima prodavacica vise ga kupuju zene, mojoj zeni se svideo tako da sam i ja srecan:dance3:
-
kad se zeni svidi nesto to je to jos i kad ce i ona da nosi super...odlican izbor....makar za mene
pozdrav i za zenu ima ukusa...kao moja i moja seka :))))
-
i sto ga ne slikas i bacis na forum da ga vidimo
-
Slike stizu cim skratimo narukvicu u sekciji slike iz vase kolekcije
-
Čestitke na kupovini, prelep rođendanski poklon. :)
Slike obavezno a mogu i kratki utisci lepše polovine. :)
Pozdrav
-
njegove lepse ili moje lepse ili moje sestree?????
odlican satic lep moderan legendarni mehanzam zavesena zavrsna obrada :)
sta oces vise
-
Hoću slike i utiske o satu napisane ženskom ruku. Mogu to da budu utisci i Gigine i tvoje lepše polovine kao i tvoje sestre. :)
-
Slike moze, i na zenskoj ruci ok,ali da je nateram da napise nesto o satu, pa gadjace me necim teskim (punim ekspres loncem)
pokusacu bar da prenesem njene utiske :)
-
primi udarac Gigo ko muskarac...dok te gadja ti zapisuj sta prica o satu...to je najbolje..ali ako te jako zvekne onda je zamoli da ona napise :)))
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Zenski sat do 250 eventualno 300Eura
Ovo mi je prvi post, pozdrav svima, i hvala vam unapred.
Kupujem zenski sat za poklon, mnogo bih voleo ako nadjem neki sa sto kvalitetnijim mehanizmom mogucim, da sat sto duze traje. . .a bitan je i izgled. Treba da bude sive boje, narukvica isto metalna, okrugli, ni slucajno mali, ili srednje velicine ili malo i veci od srednje a ne bas ni najveci. da ima stopericu a opet da je i elegantan. Da ne bude preterano nakindjuren cirkonima ali moze po neki da se nadje mozda kod brojeva ili sl. Znaci nije za fensi oblacenje, nego za neko malo elegantnije oblacenje, ali da sluzi i za trening- zbog toga stoperica, da moze svakodnevno da se nosi. Cenu sam pomenuo tako jer sam nasao samo par modela dnky i michael kors da mi izgled pase nekih 95%, ali voleo bih da me neko malo uputi u kvalitet jer sam cuo da nije neki i da su to modni satovi, koji je mehanizam, za jedan sam nasao da je miyota, al ne znam koja tu valjda ima vrsta nekih, i to mi je jedna opcija ako nemam drugog izbora da nadjem kvalitetniji sa takvim izgledom i za njega mi treba oko 200eura, a cenu od 300eura sam spreman da izdvojim ako uspem da nadjem i izgled i bas kvalitetno! Mozda tissot, ili ne znam koji voleo bih neko strucan da me posavetuje, i da da dobar predlog, da li je moguce i kolika je razlika u kvalitetu tissota i dnky, da li se vredi muciti i traziti. I da samo podrucje beograda dolazi u obzir i nista preko neta jer mi treba za 3 dana. :argh:A dobro je sto sam koncizan :p okacicu sliku tog primera dnky koji 100% izgled ispunjava, ali on ne dolazi u obzir jer vec je zlatni takav u posedu.Prilog 8909
-
Re: Zenski sat do 250 eventualno 300Eura
http://www.svetsatova.com/forum/f102...evra-2961.html
[EDIT by vladas] Tema vec postoji i kolega VLADAN P je ukazao na nju!
-
Bolje da si trud ulozio u to da mi pomognes
-
Zdravo clan77 i dobrodosao na forum!
Mislim da je kolega VLADAN P hteo da ti skrene paznju da tema za ovakva pitanja vec postoji i da je najbolje da je iskoristis (i za nalazenje ideja i za nove savete).
Zato sam ja tvoj post prebacio ovde i nadam se da ces dobiti kvalitetne predloge! Svakako te savetujem da pretrazis forum jer se o slicnim temama raspravljalo i bilo je dosta interesantnih predloga.
S moje strane mogu preporuciti da pogledas zenske modele Citizen satova.
Usput - pomenuti DKNY sa SS kucistem/narukvicom sam imao prilike da vidim i definitivno se radi o lepom satu.
Pozdrav,
Vlada
-
Ne bih zeleo da moja greska poprimi politicke konotacije. Jesam pogresio, nisam nikada obracao paznju na tu rec kako je pravilno, nisam ni znao.
Hvala puno, izvinjavam se. nov sam pa ne kapiram, a nemam iskustva u ovome.
Nasao sam bio ovu temu, al sam poceo od nazad da je citam pa nisam razumeo, mislio sam da je neko zezanje u pitanju pa otvorio novu, sad sam skontao odakle pocinje. neiskusan jbg, hvala jos jednom
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Sta mislite o ovom predlogu ? KOji mehanizam ide u njega i kakvo je generalno misljenje o ovom satu cini mi se da ima safirno staklo. Njegova cena je nekih 230ePrilog 8925
-
-
Evo satova oko kojih se dvoumim. Kakva je breil marka, rekli su mi da je svajcarski mehanizam. koliko je losiji od tissota ovih jer je breilova cena 20000 i 25000 a tissota 26000 i 39000, i kakav je gc on isto ima svajcarski on je 40000. hvala unapred sto hitnije mi odgovor treba znaci da li breil mnogo zaostaje za tissonom i da li uopste, da li da dajem vise para. a danas kupujem hvala!
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Da evo slike :yes4:Prilog 8926
-
pa sto ne uzemes ovaj satic sto smo giga i ja uzeli zenama i sestrama..sad ima i nekih novijih modela...zena ga ne skida koliko joj se svidja a i navika se...razmisli mali ..pogledaj
-
Ja sam, kao što reče Milan, uzeo ženi PRS200, u izboru je bio taj GC (ili neki slični) i Zodiac Z6907. Zodiac nije imao metalnu narukvicu i zato otpao (uslov bio), GC otpao pa zato što su to tašne i cipele . Sat joj se svideo i često ga nosi.
-
of topic @ Milane mi da tražimo procenat od Identica :)
-
:)) I po meni je PRS200 najlepsi, a verovatno i najbolji. Ali doslo je do komplikacije male, tako da nista od kupovine, ipak su skupi. . .ali hvala vam, kad me je vladas uputio na ovaj post to je bilo ono sto sam trazio. A jel znate kolika je razlika u kvalitetu izmedju breil manta i prs200, sada pitam cisto informativno, u ceni je razlika 20000din, dobro i u izgledu, al cini mi se da je i breil jako kvalitetan?
Da GC je lep, ali to sto kazes ipak tissot deluje ozbiljnije. p.s. svaka cast na odabiru, kazem kad sam video to je bilo to
-
-
mislim na citizen, gde ga ima
-
Ako se ne varam Breil imaš u Delta City (prizemlje, glavni ulaz za pešake, levo), a takođe i Citizen (na spratu Bomar).
Citizen nije imao skoro nikakav izbor ženskih satova (svi su bili mali i tetkasti) a onaj koji mi se svideo je bio skuplji od Tissot.
Koliko se meni čini ako hoćeš ženski sat, sa par izuzetaka, osuđen si na modne marke. Želim ti sreću u nalaženju pravog sata.
-
-
izvinjavam se ako je vec predlozen ali ovo bi bio moj izbor definitivno!
FASHIONABLE AUTOMATIC | DM00001W | ORIENT WATCH
-
Mislim da nije bio predložen(meni se sviđa), ali takođe mislim da je vreme mali problem (kao što je i meni bilo). Moj izbor bi bila Bulova iz prvog posta (nisam je prežalio).