3 Priloženi(h) fajl(ova)
Re: Seiko Ananta ili Seiko Astron?
chief, pridruzujem se dobrodoslici! Ova Ananta mi se bas svidja i ja bih je pre izabrao. Licno mislim da za te pare neces naci mnogo sta bolje od ovog Seika.
Od jeftinijih Seiko satova, preporucio bih ti neki od JDM - onih koji se mogu kupiti samo u Japanu.
Meni se posebno svidjaju:
Seiko Prospex SBDX001 Marinemaster 300M (tzv. MM300):
Prilog 46900
(moze se naci za 2000-2500$ ponekad i manje)
ili
Seiko Prospex SBDC001 ili SBDC003 (crni ili teget) - tzv. Sumo
Prilog 46905
(moze se naci za 600-700$ ponekad i manje)
Evo kako izgledaju jedan pored drugog:
Prilog 46904
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Dobro nam dosao.Sta god izaberes neces pogresiti.Seiko Ananta je vrhunski sat i meni licno lepsi.
ILI Prilog 46930 ILI Prilog 46931
Ja uvek biram onaj sa najvećim popustom, ako je to Ananta,.... Astron svakako ima manji popust, jer je noviji model.
Pozdrav Chief-e...
Ja takođe biram Anantu! Pored "Grand Seika", to je nešto najbolje što su oni do sada napravili. Sem toga "Ananta" na japanskom znači nešto, nedostižno, izvišeno, neponovljivo... otprlike, možeš pogledati na njihovom sajtu dataljnije.
Sam Anantin oblik kućišta je ima motive tradicionalnog japanskog mača katane, kada ga pogledaš sa strane.
Pored Anante, kao što su ti već drugari rekli, pogledaj i i gore pomenuti "Grand Seiko" elegantniji su, a takođe ima hronograf verzije.
Pitao si da preporučimo nešto jeftinije modele, ja to ovaj put neću moći. Ali kad si već tamo pogledaj modele i Anante i Grand Seika sa "SPRING DRIVE" mehanizmima. I obrati pažnju na rad sekundare, stavi ih na ruku za sve nas koji to možda nećemo ni videti. Lako ćeš ih prepoznati na ciferu svima piše "Spring Drive"! Još jednom srdačan pozdrav i lep provod!
Ovo će možda pomoći:
SEIKO Ananta
Grand Seiko | SEIKO WATCH CORPORATION
Imam rijesenje - kupi oba.
I kad dodjes u BG sebi ostavi Astron, a meni prodas Anantu jer je jako zelim a u Japan necu u blizoj buducnosti. :D
Ako imas financijske mogucnosti za tako nesto ja bih bio jako zainteresiran za dogovor.
A mozes i meni jednog Prospex Suma doneti, ozbiljno:D
Japan je jedno od najskupljih mesta za zivot na svetu. Tesko da imam neogranicene finansijske mogucnosti :)
Ako se na ovo dodaju zahtevi rodbine, devojke i prijatelja za laptopovima, tabletima, kamerama, lcd-ovima i ostalom tehnikom, ne samo da cu ubrzo bankrotirati, nego cu na granici biti uhapsen za primer kao najveci svercer japanske tehnike u istoriji :)
Tako je to kada odes u Japan, zemlju koja pravi toliko lepih igracaka! Ja bi da sam na tvom mestu kupio Anantu, to je vrhunski sat i jos na velikom snizenju.
Kupi tu Anantu i sjeti me se ako ti dosadi. No risk buy za tebe.
Citat:
chief kaže:
Japan je jedno od najskupljih mesta za zivot na svetu. Tesko da imam neogranicene finansijske mogucnosti :)
Ako se na ovo dodaju zahtevi rodbine, devojke i prijatelja za laptopovima, tabletima, kamerama, lcd-ovima i ostalom tehnikom, ne samo da cu ubrzo bankrotirati, nego cu na granici biti uhapsen za primer kao najveci svercer japanske tehnike u istoriji :)