-
Sat za maturu [pomoć]
Zelim da kupim sat, prvenstveno zbog mature. Odabrao sam koznu narukvicu i sada se dvoumim izmedju 2 modela. Svaki savet je dobrodosao
Rec je o fosilu i armani modelu.
Grant Twist Leather Watch – Black ME1125 |
BPM Satovi & Nakit. Armani muški satovi-AR2411
Ako neko ima predlog za neki drugi sat na tu foru, ja sam raspolozen za svaki savet :)
-
re: Sat za maturu [pomoć]
Umesto armanija, za isti novac možeš da kupiš i neki elegantni tissot: Berić, Satovi i nakit - Galerija i prodaja satova i nakita, Novi Sad i Beograd, Srbija
Pogledaj modele koji su u cenovnom rangu koji ti odgovara. Tissot je ugledna švajcarska firma koja pravi satove, a Armani je ipak tzv. modni proizvođač kome je bolje da se drži prodaje gaća.
-
-
Pozdrav Miloše. Dobrodošao i bolji te sat snašao. Nisam siguran da će ti neko sa foruma kao prvu opciju preporučiti navedene proizvođače satova. Što se Fosila tiče to je solidan proizvođač satova , ni više ni manje od toga. Ima ljudi koji imaju njihove satove i sasvim su zadovoljni a može se naići i na nezadovoljne korisnike. Što se Armanija tiče očigledno da nije u pitanju proizvođač satova. Ako se ne varam njemu Fosil proizvodi-sklapa satove. Sve u svemu može se kupiti kvalitetniji sat za taj iznos. Recimo imaš lepe Casio Edifice modele ( Edifice )sa kožnim kaišem, upola su jeftiniji od Armanijevog modela koji si postavio a nisu ništa lošiji, naprotiv. Takođe mudrije je kupiti sat na metalnoj narukvici pa dokupiti kožni kaiš. Obrnuto je skuplje i često nemoguće.
Još bih da dodam da ako si zainteresovan za mehaničke satove predložio bih ti recimo Seiko SKX007 ( mada ima Seiko još interesantnih modela ) na kožnom kaišu koji se doduše mora dokupiti. Jeste da je ronilački sat ali ide uz odelo itekako.
-
Jel ces automatik ili moze i kvarc,koji cenovni rang,da li je uslov da se kupi kod nas ili moze i da se naruci preko interneta?
Za te pare imas mnogo kvalitetnijih satova,jel mora kozna narukvica?
-
Citat:
marko14 kaže:
Jel ces automatik ili moze i kvarc,koji cenovni rang,da li je uslov da se kupi kod nas ili moze i da se naruci preko interneta?
Za te pare imas mnogo kvalitetnijih satova,jel mora kozna narukvica?
Do 20-25 hiljada. Preferiram kozu, zbog odela. Gledam da bude sto elegantniji, jer ga uzimam najvise zbog te prilike. Nosio bih ga posle u posebnim prilikama samo. Armani znam da nije marka za satove, jednostavno mi se svideo kako mi je stojao na ruci :)
-
Nesa sto je predlozio je jako dobra marka , evo ovaj npr....Berić, Satovi i nakit - Galerija i prodaja satova i nakita, Novi Sad i Beograd, Srbija
P.S Bolje taj od armanija sigurno:)
-
Sta mislite o ovom modelu.
EF-527L-1A ?
Gledam sat za zlatnim ili zutim detaljem, jer su mi dugmad na sakou zlatne boje
-
Dobar Casio, meni se lično retko kada sviđaju žuti detalji na satu ali ako je tebi ok onda ok. Za kvalitet sata ne brini.
-
Citat:
milos94 kaže:
Sta mislite o ovom modelu.
EF-527L-1A ?
Gledam sat za zlatnim ili zutim detaljem, jer su mi dugmad na sakou zlatne boje
Iskreno ni ja nisam odusevljen izgledom sata,ali ako se tebi svidja samo napred,neces pogresiti,sto vezujes dugmad na kosulji i boju sata,boju sata kombinuj sa bojom snale na kaisu i dugmadima za manzetne ako ih stavljas,ovo po meni nije neki bitan detalj sto ti hoces da uparis,ali ako se to tebi svidja :thumbup:Pogledaj ove satove
Citizen AT0797-01E
Casio EF-131D-1A9
Casio EF-326D-1A
Casio EF-336L-1A5
Casio EF-341L-7A
Casio EF-503SG-9A
Vostok satovi - Muski Vostok sat- OS22/5619133- Muski satovi
-
Ne znam da li si gledao, ali meni se svidja ovaj model, cak sam i sam gledao da ga uzmem.
BPM Satovi & Nakit. Candino muški satovi Classic kolekcija-C4455/3
A ako bah hoces neki sa zlatnim detaljima, pogledaj i ovaj model
BPM Satovi & Nakit. Candino muški satovi Classic kolekcija-C4471/2
Odlican proizvodajac, dobri satovi, kosta isto kao amrmani, a kvalitet ne moze ni da se poredi.
-
Re: Sat za maturu [pomoć]
Obavezno uzmi u obzir Candino satove, ako ti se svidjaju naravno. Evo predlog od mene, uklapa se u budzet samo bi morao kupiti koznu narukvicu sto ne bi trebalo da bude preskupo
Berić, Satovi i nakit - Galerija i prodaja satova i nakita, Novi Sad i Beograd, Srbija
-
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Tissot PRC 200 ima zute detalje mozda je malo ispred cifre koju si spreman da das.Takdje ima jedan sjajan Citizen ispod 20.000 Sense webshop koji je malo vise casual takode sa zutim detaljima
Prilog 69005Prilog 69006
-
Tissot PRC200 ide odlično uz crno odelo - provereno :)
Što se izbora sata ipak tiče - izabrao bih, ako je samo matura u pitanju,
BPM Satovi & Nakit. Candino muški satovi Classic kolekcija-C4455/3
Candino koji je već neko ranije spomenuo u temi. Klasičan i elegantan. :) Ako hoćeš da kupiš sat koji ćeš nositi na maturi i mnooooogo vremena posle, u svim prilikama, izaberi Tissot PRC200.
Što se Monstera i odela tiče - može i to, ako je cifer u crnoj boji(ili odelo u narandžastoj :) ), ali je tada bolje da bude na metalu nego na koži - tako se barem meni čini.
Viđao sam da ljudi nose, npr. Brajtling satove na gumi uz siva ili crna odela i deluje ok. Nije lično moj izbor ali prolazi. :)
-
-
Za ovu pricu meni je najbolji izbor Candino.
http://www.youtube.com/watch?v=qwNCxdk4WwE
-
ja bih uzeo definitivno Tissot, u moru onih koji su tvojih godina, a koji nose modne satove slicne armaniju sa desetogodisnjom tradicijom proizvodnje satova, jos dugo vremena bi bio ili ces biti jedini koji nosi sat ugledne svajcarske kompanije osnovane davne 1853 :D
-
Hvala svima na savetima.
Ja za ovu priliku trazim sat koji ce biti sto elegantiji i koji ce kako da se izrazim, sto skuplje izgledati za do nekih, da pomerimo limit, 30 hiljada. Znaci, kvalitet nije u prvom planu. Ja vec imam jedan casio i festina model,koje nosim svakodnevno.Sat uzimam zbog mature i nosio bih ga posle ,samo u specijalnim prilikama.
-
Citat:
milan milanovic kaže:
ja bih uzeo definitivno Tissot, u moru onih koji su tvojih godina, a koji nose modne satove slicne armaniju sa desetogodisnjom tradicijom proizvodnje satova, jos dugo vremena bi bio ili ces biti jedini koji nosi sat ugledne svajcarske kompanije osnovane davne 1853 :D
Vidi, ovu poruku mogu da potpisem, iako tu moze da se doda jos nekoliko proizvodjaca.
Ako ti je stalo samo da te vide kako imas dobar sat taj jedan dan, pozajmi sat od nekog starijeg rodjaka, prijatelja ili koga vec i resio si problem.
Znam da je mozda glup odgovor, ali kupiti nesto ne kvalitetno samo da bi bio vidjen jedan dan, izvini, ali stvarno ne razumem.
-
Nisam mislio repliku da uzmem, mada je taj clan vec obrisao svoj komentar.
Nisam se ja mozda lepo izrazio. Hteo sam reci da sam bio akcenat stavio na modne marke iako znam da se kvalitetom ne mogu porediti sa casio ili seiko npr. Nisam skroz iskljucio kvalitet, naravno da ne zelim uzeti nesto , sto ce prestati sa radom posle par meseci. Samo mi je trenutno izgled ispred kvaliteta. Videcu da jos malo povecam budzet i uzmem ovaj model. Samo ne znam, posle kako se zlatna boja slaze sa ostalim kombinacijama.
http://www.bpmsatovi.com/products/42...ja-c44095.aspx
-
Onda uzmi sta ti se svidi i neces pogresiti,bez obzira da li je modni ili neki kvalitetniji sat,svi predlozi su super,slazem se sa Rusom,ja sam ti ovaj vec predlozio Casio EF-341L-7A
i moras priznati da izgleda kao mnogo skuplji sat,iako kosta 14.000,a mislim da je suludo bacati pare samo zbog izgleda.
-
Taj Candino sto si stavio je dobar sat.
Kako ce posle da se slaze uz neko oblacenje, ne znam.:dontknow:
Ako je to problem, uzmi isti takav u celiku i resen problem.:)
-
Candino je bolji od mog predloga,ali ja ostajem uz moj predlog jer mi sat izgleda sofisticiranjie(prefinjenije,ne izvestaceno),pogotovo narukvica:),jednostavan,lep sat.Pogledaj i ovaj,mozda ti se svidi,a sada se uklapa u cenu
http://www.steinhartwatches.de/en/OC...,15.html,celik ide jako lepo na odelo,pritom je jako slican Rolex-u,tako da ispunjava estetski detalj,tj.izgleda mnogo skuplje,a i kvalitet je tu.
-
Ne mogu da ti otvorim link.Jel se radi o ovom modelu ?
http://1.bp.blogspot.com/-bDSa6BWOtd...n_green_01.jpg :)
-
Da to je taj,pogledaj na njihovom sajtu samo ukucaj na Google-u Steinhart,pa idi na Diver watch,tu ces naci jos modela,slicnih.
-
Steinhart je odlican, prelazi budzet, to je vec ozbiljan sat pa je i automatik, ali mora se cekati, mislim da imas samo opciju ovde nesto da kupis i to sto pre, pogledaj Certina satove, ja bih za te pare uzeo sem Tisotta i Certina DS Pilot Leather, Certina je odlicna, a ako bas hoces sat da bude primecen, onda ces definitivno uspeti, ako nabavis neki modni precnika cca 55mm i debljine 25mm, ja iskreno nikad ne bih tako nesto nosio
http://www.prodajasatova.com/certina-satovi.html
i pogledaj kada si vec na ovom sajtu, ne znam koliko je pouzdan, drugi mogu dato svoje preporuke, i Orient satove, imas automatike za jako malo novca, tesko da se jos nesto moze predloziti ili naci u srbiji za slicne novce
-
Jel narucivao neko sa ovog sajta,vec sam jednom pitao,ali ajde opet,mozda se promenio status?Ne moze nazalost ni jedan Steinhart da se naruci,pre juna:banghead:,jedino da pogledas neke druge sajtove,ja sam verovatno corav,ali mi se cini daje Ocean Black 1,bio do pre 10 minuta available:confused:
-
Mislim da se Steinhart satovi mogu kupiti samo preko njihovog zvanicnog sajta. Pogledaj ovu temu mozda nadjes nesto da ti se svidja ne mogu svi da se kupe kod nas ali neki mogu http://www.svetsatova.com/forum/f64/...stvo-8414.html
Ako je neko vec predlozio ovu temu izvinjavam se nije me volja sad pregledavati sve ispocetka
EDIT: Jednio ovaj model Steinhart divera imas na stanju http://www.steinhartwatches.de/en/OC...matic,383.html
Mada mozes pogledati i Marine seriju imaju lijepih dress satova ili mozda po neki pilot
-
Ja mislim da Milosu ne znace puno satovi koji se mogu poruciti preko interneta, a Steinhart se samo tako i moze uzeti.
Bilo bi najbolje da Milos napise da li to dolazi u obzir, posto ne vredi preporucivati takve satove ako to ne dolazi u obzir.
-
Nisam nesto obozavalac kupovine preko interneta, a i mislim da nemam vremena u ovom trenutku za tu opciju. Ovaj ronilacki sat, kako vidim nije velikog precnika,a ja imam veliku ruku. Ne stoje meni lepo mali satovi. Certina ima zanimljive modele. Hvala jos jednom svima na savetima ,svaki je dobrodosao :)
-
Pozdrav drugari,videh ovu temu,pa aj da i ja dam svoj predlog,Buduci da ces sat nositi samo u posebnim prilikama,automatik ti ne preporucujem,to ce msm svi podrzati.Da ne duzim pricu,msm da ce ti ovaj sat biti i vise nego odlican,jer ima zlatne detalje i sportsko-elegantan fazon,ali po meni vise vuce ka eleganciji.Probao sam ga uzivo i lepo stoji,precnik je 43mm.
Evo i linka:Vostok Europe Gaz-14 Limousine OS22/5619133 watch
-
Vec je predlozen taj sat:)
-
Citat:
marko14 kaže:
Vec je predlozen taj sat:)
Nisam ni video,neko ko je nabrajao,stavio ga je medju Casio modele...a to je big :nono:...U svakom slucaju,msm da je ovaj Vostok ono sto nas drugar trazi...pozdrav :D
-
Ja sam ga predlozio,a ne vidim sta je strasno sto se u istoj poruci nalaze svi modeli (Casio i Vostok),a ako vec cepidlcis nije medju Casio modelima,nego je poslednji naveden,a pri dnu postoji naznaceno da je poruka editovana,tj.da su dve poruke spojene da ne bismo pretrpavali temu.
-
Zar je uopste bitno ko je sta predlozio.
Spustite malo loptu i gledajte da ne idete previse u OFF.
Cilj ove teme je da se pomogne coveku, a ne da raspravljamo ko je sta predlozio i medju kojim satovima je postavljeno.
-
Citat:
marko14 kaže:
Ja sam ga predlozio,a ne vidim sta je strasno sto se u istoj poruci nalaze svi modeli (Casio i Vostok),a ako vec cepidlcis nije medju Casio modelima,nego je poslednji naveden,a pri dnu postoji naznaceno da je poruka editovana,tj.da su dve poruke spojene da ne bismo pretrpavali temu.
Nije rec o cepidlacenju,vec o tome sto se VE po svemu(nisam siguran za oznaku mehanizma) razlikuje od Casio modela koje si naveo,a i kvalitetniji je i duplo skuplji,treba ga na neki nacin izdvojiti,ali u svakom slucaju nisam nista lose mislio,samo stitim brend koji volim i ciji sat posedujem....Ne kazem da su Casio modeli koje si naveo losi,ali mi je zapalo za oko sto jedan sasvim ok VE bleji na dnu...
-
Najmanje je bitno ko je sta predlozio,poenta je da se samo procitaju prethodni postovi pa da se tek onda pise,a ne kao grom iz vedra neba,nije mi jasna konstatacija da ne mogu da budu u istoj poruci Casio i Vostok,ali nebitno,sto se mene tice,mozes da izbrise te poruke,hvala
-
Citat:
RUS. kaže:
Zar je uopste bitno ko je sta predlozio.
Spustite malo loptu i gledajte da ne idete previse u OFF.
Cilj ove teme je da se pomogne coveku, a ne da raspravljamo ko je sta predlozio i medju kojim satovima je postavljeno.
Slazem se sa tobom,ali onaj VE je bas ono sto Milos trazi,bar je to neko moje misljenje,pa je logicno da mu se nekako dodatno skrene paznja...U svakom slucaju nije ni bitno,samo da covek kupi sat koji se njemu svidja i koji ce nositi... :D
Citat:
marko14 kaže:
Najmanje je bitno ko je sta predlozio,poenta je da se samo procitaju prethodni postovi pa da se tek onda pise,a ne kao grom iz vedra neba,nije mi jasna konstatacija da ne mogu da budu u istoj poruci Casio i Vostok,ali nebitno,sto se mene tice,mozes da izbrise te poruke,hvala
Bas sam zbog toga i napisao da je trebao biti nekako izdvojen u smislu posebno naznacen i tako to,jer eto primera,gledao sam poruke i nekako mi je bas VE promakao...Samo sam rekao svoje misljenje,to je i poenta svega...
-
Gledati sat koji ce samo izledati skupo, po meni je isto sto i uzeti auto u rent-a-car - u i doci u svoj zavičaj, da svi vide... (bez uvrede). Ja mogu da ti preporucim da skoknes do sense radnji u kojima se Citizen prodaje, i pogledas jedan od ova dva, tj oba, modela. Uzivo izgledaju daleko lepse, a o kvalitetu da ne trosim reci... Vrlo verovarno da ce ga i tvoj sin nositi na njegovu maturu ;) Izbor je na tebi, nesto kvalitetno i trajno, sa jedne strane, ili nešto što će samo, možda, privlačiti pažnju svojim izgledom (mada, ja u to sumnjam)...
Citizen NP1000-04E
Citizen NP4030-58E
-
Ovaj prvi citizen je odlican ja sam razmisaljo da ga kupim:)