Re: Preporuka za casual dress sat za 100-150e
Citat:
Tenji kaže:
Pozdrav Rookie, a i svima ostalima. Ovo je moj prvi post na ovom forumu, do sada sam samo citao. No, zaintrigirala me je ova tema, jer sam i sam zainteresovan za nesto slicno - plavi dajver na svetlijoj kozi. Konkretno, bacam oko na Orient Blue Mako XL, u ovako nekoj varijanti sa slike, pa pomislih mozda i tebi bude interesantan. Mako je vec pomenut na prethodnoj strani, ali XL je meni licno lepsi.
Prilog 126830
Gledaj koliki ti je obim ruke. Ja imam sitnu ruku i Mako (ne XL) mi je taman. XL traži malko veću ruku. P. S. Iluminacija na XL modelu je baš slaba.
Orient je izbacio nov model, pominje se kao Orient Diver 2016
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...7978b11e3e.jpg
Petre, istina, Mako XL je veliki sat, ali Rookie je jos u prvom postu kacio sat od 44mm, tako da moguce da to njemu nije problem.
Naravno, samo kažem, možda nije razmišljao o tome
Ja imam Blue Mako XL i neces pogrijesiti. U tom cenovnom rangu extra kvalitetan sat.
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Gledao sam malo po netu i mislim da mi se pilotski satovi generalno najvise svidjaju na pocetku moje satovske karijere.
Ono sto mi se kod njih svidja je sto su pregledni, citki, ni premalo ni previse detalja.
Nasao sam jedan koji mi lepo izgleda pa da pitam da li postoji neki slican sat kao ovaj i da je cena tipa 300e?
Prilog 127137
U pitanju je IWC pilotski i ovde je opis: Pilot’s Watch Chronograph by IWC SCHAFFHAUSEN
Malo mi je čudno da IWC košta samo 300 evra???
Pa ne košta, nego neki sličan da košta toliko.
Hrono automatik za 300€, teško(jedino kinez).
Kvarc možda.
Ma 100% čovek mislio na kvarc...