Hvala vam drugari! Slucajno sam dva puta istu sliku stavio. Oprostite. Sat sam kupio u zlatari Mališa u Zrenjaninu. Cena je zaista neverovatna. Došlo mi je i maslinasti da kupim.
Printable View
Hvala vam drugari! Slucajno sam dva puta istu sliku stavio. Oprostite. Sat sam kupio u zlatari Mališa u Zrenjaninu. Cena je zaista neverovatna. Došlo mi je i maslinasti da kupim.
Poz ljudi ako neko zna za koliko se moze naci
dobar navijac sat moze i polovan naravno da bude
povoljan do nekih 100€
Polovne navijace u relativno solidnom stanju mozes da nadjes vec od 20 e. 50 i 60 su vec sasvim dobri primerci, podrazumeva se da su vecinom vintage
Treba mi radni sat za svaki dan. Posao mi je takav da sam po ceo dan napolju na suncu i prasini. Moze li ovaj sat to da izdrzi a da narukvica ne propadne od sunca i znoja ili da se sat zaprlja iznutra od prasine?
https://www.elcorteingles.es/moda/A1...x-sports-casio
Verovatno moze, ali da bi bio siguran uzmi neki iz G shock serije i nema da mislis.
Nesto mi se ne daje mnogo za jos jedan sat a ovaj casio je jedan od jeftinijih u ovoj radnji. G shock je svaki preko 110-120€ a u ovom trenutku ne bih izdvojio toliko.
Nije taj sat uopste los, ali ima razloga zbog kojih je G skuplji. Nje to slucajno tako...
Skipper
Ja verujem da sa tim satom nećeš imati problema u navedenim uslovima.
G je bolji ali i ovaj je dovoljno dobar
Svidja mi se i uzivo kako izgleda. Vrlo je moguce da cu da ga uzmem.
OK su to satovi, drugar ima AW1000 koji je prosao kroz sve i svasta bez problema, malo se samo slova izgulila. Stoji to da je G-Shock bolji, ali se slazem da ni sa ovim neces imati problema