Re: Predlozi za kupovinu sata do 100 EUR
Bolje sacekaj, skupi jos para pa kupi nesto da valja.
Taj Casio sto su ti preporucili je stvarno jedan od boljih satova koji moze da se uzme za te pare.
Ako vec nemas i za kais, po meni je bolje ili da kupis sat, pa kais da dokupis kasnije, ili da sacekas, pa da i kais i sat kupis kad budes imao.
Dosta Vostoka nema nikakvu petokraku, kako god, mozda je i najbolje da uzmes ovaj Casio Duro, recimo preko Ebay-a ispane te jeftnijije od 50e sa gumenom narukvicom
Re: Predlozi za kupovinu sata do 50 EUR
Za bolji sat i kvalitetniji kožni kaiš budžet od 50 evra definitivno nije dovoljan. Od satova tu su već pomenuti Casio, Seiko 5 ( Seiko 5 Sport su malo skuplji od običnih petica ) i Vostok Amfibija ( ogromna većina je bez petokrake ) . Ručno rađeni kaiševi su malo skuplji a kod časovničara možeš kupiti recimo kaiševe Condor pri čemu oni malo bolji koštaju od 1000-1500 dinara.
Šta mislite o ovome? Victorinox Swiss Army Watch Garrison 40mm Men's 241083 Brown Leather Band | eBay
Victorinox Swiss Army
Ako znate gde ima povoljnih satova koji bi bili više kao modni detalj, pošto sam video da ima takvih stranica na fb pošaljite mi poruku u inbox
Ja mislim da ovo nije Victorinox iako pise u naslovu. Mislim da je na ciferu svakog Victorinoxa napisano "Victorinox Swiss Army" mada mozda je ovdje drugacije jer je ovo neki bacardi. Ne znam sta da ti kazem mozda ce jos neko znati vise. Ovo je mozda neko specijalno izdanje i kutija je drugacija
Kao sto naslov kaze, zanimaju me neki satici, skromnije vrednosti koji su se dobro pokazali kao outdoor satovi. Znaci potreban mi je neki sat koji ce da mi bude pratilac na pecanju, kampovanju, voznji bicikla i trcanju po prirodi. Lagan, jeftin a opet da je izdrzljiv. Pada ju mi na pamet G-shock satevi ali su papreni. Isao bih max do 50e jer ce najverovatnije kad tad biti ogreban il nesto slicno pa nebih davao 100e,150e za njega. Jedan model mi je zapao za oko a to je Casio MRW-200H-1B2V.
Ako neko ima iskustva sa ovim satom slobodno neka kaze svoje utiske.
Re: Jeftin satic za pecanje, kampovanje i izlete u prirodi...
Iako ne sumnjam da ce MRW 200 biti na visini zadatka, moj ti je savet da uzmes G shock. Kockica ti recimo kosta 9300 din(oko 80e). Za 30e vise dobijas prakticno neunistiv sat. To pricam iz licnog iskustvar, i kao neko ko je imao 6-7 G shock modela.
Taj sat te nece sluciti samo na pecanju, vec ce preziveti mnogo vise od toga. Iako je G u plasticnom kucistu, nije ga nimalo lako izgrebati, cak sta vise teze je nego neki celicni sat.
Ovaj MRW 200 je 2700 na sensu, tako da mi G-shok debelo premasuje cenu. a i malo su mi glomazni. Ne znam, neki model G-shoka koji je manji po velicini, i kada bi mogao da ima kazaljke jer digitalne bas i ne gotivim a da je oko 50e.
G Shock DW5600 ili od mehanike Vostok Amphibia.