re: Koji sat kupiti - Vostok N1 rocket ili Roamer Rockshell mark III chronograph
creationwatches.com svaka preporuka za sajt.kupio kod njih pre mesec dana.koliko sam ispratio forum,bar desetak porudzbina je islo preko tog prodavca i niko od nas nije imao problem.takodje nismo placali harac drzavi(pdv,carina) :)
re: Koji sat kupiti - Vostok N1 rocket ili Roamer Rockshell mark III chronograph
Buljim u ekran i zabole me glava vise...U pravu ste da se za VE N1 rocket,ne zna identitet,odnosno ko je i sta je,ali su kvalitetno uradjeni i imaju ok mehanizme,koliko sam mogao da zakljucim?!Gledao sam ostale automatik satove koje ste mi preporucili,lepi su,ali mi ne deluju mladalacki,ako me razumete,vise su za nekog ko je stariji i bas ozbiljniji.N1 rocket sam izabrao jer ima veliko kuciste,ima dobar seikov mehanizam i kvalitetni materijali su korisceni za njegovu izradu,stvarno deluje cvrsto dok stoji na ruci.I da uzmem Vostoka,sto se ovog modela tice,msm da ne mogu da se prevarim...Roamer mi je mozda i lepsi,takodje kvalitetno uradjen,ali resio sam da uzmem automatik... :lol::lol::lol:
5 Priloženi(h) fajl(ova)
OT:
Boze zreo sam za lecenje, udjem na sajt samo da bih decku predlozio neki sat i zevam u Seikov asortiman i sve bih pokupovao!!!
Tu bolest(ljubav) prema satovima,mnogi ne mogu da skapiraju... :man_in_love: Drugari i drugarice,hvala na savetima i preporukama,idem sada da razmislim sta mi je ciniti...Ako mi jos nesto treba javljam se,ako ne,onda se cekaju slike i to je to... :thumbsup:
Dijagnoza ima lošu prognozu : Satitis Seikosus Cronica :D
Neko rece da je Orient takodje dobar proizvodzac satova,ali bih hteo da cujem nesto ukratko o njemu.Posto mi ne javljaju nista u vezi Vostoka,nasao sam ovaj Orient,pa me zanima vase misljenje o njemu,evo i linka: Buy Orient - Watch Prices Online
Evo i video klip o Orient satu,bas mi se svidja sto je pilotski,a iluminacija je bolesna,blago receno... =D Orient Flight Model - ER2A004D - YouTube
Citat:
Nenad Arandjelovic kaže:
Neko rece da je Orient takodje dobar proizvodzac satova,ali bih hteo da cujem nesto ukratko o njemu.
Stara Japanska kompanija sa tradicijom i sopstvenim mehanizmima.Savrsen odnos cena-kvalitet.Orient je preduzece kcerka velikog Seika.
Jako popularni u USA i Rusiji.Proizvode mozda i milione satova godisnje a svi ih hvale,sto znaci da je kontrola samih satova na jako velikom nivou.Cuveni Orient Mako im je napoznatiji sat i uziva status legende medju ljubiteljima satova.
Ovo ti i vise nego dovoljno da za pocetak znas o njima,da te ne smaram sad nekim tebi nebitnim podacima.
Ako kupujes Orient sat,slobodno naruci sa ovog sajta.Iz Nemacke je tako da stize za tren oka. :)
www.orientuhren.de orient automatic watch diver automatikuhren taucheruhren deep
Nadam se da sam ti makar malo pomogao. :)
Pozdrav.
Slobodan.
Citat:
Zenith kaže:
Stara Japanska kompanija sa tradicijom i sopstvenim mehanizmima.Savrsen odnos cena-kvalitet.Orient je preduzece kcerka velikog Seika.
Jako popularni u USA i Rusiji.Proizvode mozda i milione satova godisnje a svi ih hvale,sto znaci da je kontrola samih satova na jako velikom nivou.Cuveni Orient Mako im je napoznatiji sat i uziva status legende medju ljubiteljima satova.
Ovo ti i vise nego dovoljno da za pocetak znas o njima,da te ne smaram sad nekim tebi nebitnim podacima.
Ako kupujes Orient sat,slobodno naruci sa ovog sajta.Iz Nemacke je tako da stize za tren oka. :)
www.orientuhren.de orient automatic watch diver automatikuhren taucheruhren deep
Nadam se da sam ti makar malo pomogao. :)
Pozdrav.
Slobodan.
Kakvo je tvoje misljenje o ovom satu,inace,model je izasao u decembru prosle godine,pa je relativno nov.Malo me brine ovo oko garancije,sta ako mu nesto bude,to su zavrzlame oko slanja,mada msm da ne bi trebalo nista da mu fali bas za tih godinu dana...Msm da su marka,cena i model za moj prvi automatik bas zadovoljavajuci...I deluje mi kao sat i za mlade i za starije...jer najmanje bih voleo da kupim neki dedovski sat...Hvala na odgovoru... :D