Re: Koji od navedenih satova po VAŠOJ preporuci BEST izbor
Još jedno pitanje:
Kada se govori o kvalitetu mehanizma da li ima uticaj broj rubina- ipak Amfibije imaju skoro 10 "kamenčića" više od SEIKO satova- kada sam bio mali sećam se da su starije ljudi (70-tih godina) govorili: Što više rubina ima, sat je bolji !
Verovatno je tada tako bilo.
Broj rubina sam po sebi ne znaci apsolutno nista.
Neki optimalni broj rubina je 17, sve preko toga je manje vise nebitno.
Nije to nikad bilo tako, samo su ljudi mislili to.
Hvala Rus-e, takođe bitno saznanje za mene- koliko vidim naučiću dosta o satovima.
Zbog toga mi nemojte zameriti na pitanjima koja postavljam, sigurno vam je već dosadno da ponavljate jedno isto!
5 Priloženi(h) fajl(ova)
Mislim šta reći a da drugi to već nisu rekli ........:huh: možda samo to da od svih ovih satova jedino čudovište nikog ne ostavlja ravnodušnim.
Pogledaj slike i sam proceni
Prilog 62273Prilog 62274Prilog 62275Prilog 62276Prilog 62277
Ja bih prednost dao Monsteru :thumbsup:.Dobar i pouzdan mehanizam,dobra metalna narukvica i bolja luminacija.
Vidim kuda me putevi vode- zaista lepo, a nadam se uzivo jos lepsi jer ga nemam gde videti niti probati....
Nova dilema? Ustvari nema je, narandzasti je lepsi ali crni ide uz sve - 70% smo resili problem !!!!
Pozz!
Postavlja se jos jedno delikatno pitanje:
Imam dosta tanak zglob ruke pa kako ce onda jedan robusni Monster stajati na mojoj ruci- kako kupiti takav sat bez probe, a kazete da je dosta robusniji od 15-ce?
Moram u Nisu naci neki najpriblizniji njemu- uputite me na neki Citizen, Sector, Roamer, Casio..., koji su pribliznih dimenzija i na taj nacin cu proceniti...
Mislim da vam postajem dosadan......, ustvari siguran sam!
Pozz!
Prosetaj do prodavnice Tokyo, imaju seiko modele, ogranicena ponuda ali nadji najveci pa probaj.
Postovanje Itachi, pa zar je bas toliko robustan- po dimenzijama od 42mm mislio sam da nije tako...ali videcu.
Pozz iz kisovitog Nisa!