Zenith El Primero Striking 10th Chronograph

tolarbo

New member
Reaction score
25
Sve mi se vise i vise dopada ovaj sat ;) a jos je i na naslovnoj strani foruma:

Last edited by a moderator:
Re: Zenith El Primero watch called the Striking 10th Chronograph

Sat je vrhunski... Koja mu je kataloska cena?

Preporučena cijena je $10900,a vidio sam na PrestigeTime.com da je $8200 za model sa kožnom narukvicom.

On što je zanimljivo vezano za ovaj sat mimo mehanizma je da je sat bio nošen na Severnom polu u naučne ekspedicije kako bi se izmerila Zemljina magnetna polja kao i ugnljen dioksid C02. Naravno, sat je bio na ruci istraživača i tako pokazao svetu svoju izdržljivost u stvari neuništivost! :D

I ja sam video najnizu cenu 8400$. Poslusajte samo kako "štrika" ;)

Meni vise od ovog sata ne bi trebalo ;) Fenomenalno izgleda!

Ja sam gotov... Striking 10th je ubica... Balavim... Zasto nemamo smajli koji balavi?

E danas sam bio i gledao ga sa jednim....ne znam kako da ga nazovem :),stvarno je dobar...
ne bi me cudilo da osvane u njecijoj kolekciji :))))

:blink: :questionmark:

Ko kupuje ovaj sat?? Hoću i ja da ga vidim uživo pošto je i meni, pored GO Senator Sixties Square hronografa, jedan od lepših koji su predstavljeni u poslednje vreme! :man_in_love:

A... onda mi je otprilike jasno ko bi mogao od ekipe da ga uzme. :)

Nisam bas siguran da znas ali ces da ga vidis i ako skines Seiko u sta cisto sumljam :) mozda ga i stavis na ruku :)

off topic

Imam dve ruke, Seiko ne skidam ni da mi IWC pokloniš. :p

U svakom slučaju, ko god da je u pitanju, ako se odluči na kupovinu, svaka čast... Sat je zaista odličan. :)

Bome ljudi netko uzima najboljeg Zenith-a!
Tko god ga uzme,nemojte da ne bude bar 10tak slika!Ako moze vise,jos bolje.

Sat je stvarno prelep, a samo da napomenem da je zvanična preporučena maloprodajna cena ovog modela 7800 EUR u verziji od čelika i 15,300 EUR u verziji od ružičastog zlata.

Ne znam da li ste videli El Primero Rattrapante, ali i on izgleda neverovatno dobro:

2enxgcx.jpg

Pozdrav.

Evo još jedan video gde je prikazan ovaj sat mada je muzika s**nje tako da taj deo zanemarite

Ja sam bio ubeđen da je o ovom satu napisan kraći članak na forumu i svo vreme se čudim kako je vama promakao ovaj sat, kad ono... ni reč nije napisana, neopravdano smo ga zaobišli. :embarassed:

Ja sam ovaj probao..znam kazace te ruzan je....ali mislim ..ni ne znam sta da mislim odusevljen sam. ovo nikad ne bi menjao u zovotu

Attachments

• zenith_09.jpg
    zenith_09.jpg
    91.2 KB · Views: 104
off topic

Nisam siguran za Classic, ali sva sreća pa je Defy Xtreme otišao u penziju i neće se više proizvoditi. :)

Back