pa sto se ne pohvalis...pvaj se sepiri kao paun pokazu mu ga da vidi da nije jedini :)
Printable View
pa sto se ne pohvalis...pvaj se sepiri kao paun pokazu mu ga da vidi da nije jedini :)
Ti uvijek nepovjerljiv :-)!
Evo prvih - loše mob fotke...čim se dočepam pravog aparata stavit ću nekoliko na forum...
Prilog 10767 Prilog 10768 Prilog 10769
Jučer, 26.08., sam ga uzeo u Beču nakon nekoliko mjeseci priprema.....SVE, ali baš SVE što se ovdje pisalo oko tog sata je istina...fakat teška artiljerija!!!!
Fenomenalan sat! Uzivaj Igy.
Igy lep sat :congrats:
Ona fotka sa "nekim" forumom na compu nije losa :thumbup:
Hehe, vise znatizeljan nego nepoverljiv ;)
Odlicna kupovina i sve cestitke od mene, nek te u zdravlju sluzi. Sat je fenomenalno odradjen, do perfekcije, u sta sam se i licno uverio.
Verujem da su pripreme bile velike, sa obzirom da se takav sat ne kupuje svaki dan. U svakom slucaju ne sumnjam da ces uzivati u nosenju tog lepotana. :thumbup:
pa kad kupis ovakav sat normalno je da ti ne ostane i za dobar aparat.cestitam stvarno vrhunska stvar u zdravlju da ga nosis.
Dr.Igy
čestitke na kupovini i da sat u zdravlju nosiš :) , ali ovaj Zenith zaslužuje i zahteva daleko bolje fotografije. :)
Marko nam je napravio pravi mali fotosešn ali verujem da se ekipa neće buniti ako se u temi pojavi još par desetina fotografija ovog prelepog sata. :)
nece Marko ali ima ko oce...:nono: