Sta mislite o ovom satu?
Bas mi je zapao za oko ovaj HULK model.
Printable View
Sta mislite o ovom satu?
Bas mi je zapao za oko ovaj HULK model.
ako je to onaj zeleni, ja ti mogu reci kao laik da je prelep, samo je ako se secam 1400evra skuplji prema preporucenim cenama rolexa, znaci kao novi GMT plavo-crni
mislim da je to model koji bi mogao da ima i kolekcionarsku vrednost, mislim da je dobio ozbiljne preporuke od pojedinih rolex kolekcionara
no uzmi moje misljenje sa rezervom, ja rolex ne posedujem
Ovaj zeleni?
Prilog 92530
Ja sam ga gledao i drzao u rukama...sat je jako lep. Taj Submariner ima tu cudnu zelenu boju...ali u prirodi je puno lepsa nego na slikama. I da, u njemu kuca toliko poznati 3135....
Precnik mu je 40mm, ali deluje veci.
Cene polovnih su i dalje jako visoke, oko 6000-7000€ a najbolje ga je kupovati u Italiji....
Eto....
Iskreno ja bi uvek odabrao crni, kolko god ovaj bio limitiran.
Pravi Submariner je crni, ostale verzije plava, zelena su pomalo sminka.
Ako hoces da se razlikujes,
da se tvoj sat izdvoji od ostalih rolexa uzmes sea dwiler, (pod uslovom da ti treba diver).
Slazem se da je crni lepsi, ali Marko ga vec ima :) U tom slucaju ovo je dobar sat za kolekciju, i to bas ovaj model. Inace nije limitiran.
Bas tako Miki,zato bi ga i uzeo.
Ili neki datejust 2 model,dweller mi se nesto ne svidja.
ne slažem se da je crni ljepši, zeleni je uniqe
Rolex u principu nikada nije pravio zvanicne limitirane verzije u praksi to rade drugacije,plava verzija Sub-a se proizvodi u oko 70-300 primeraka godisneje i kuciste je od belog zlata,HULK se pravi u vrlo malim brojevima i uglavnom ga je tesko pronaci u izlogu kod vecine prodavaca postoji lista cekanja.
U ch ga ima gde god pozelis i uopste nisam nikad video famozne liste cekanja jer rolex stanca preko milion primeraka satova godisnje i nije brend koji se bavi limitiranjem ponude (sa izuzetkom posebnih modela koji su radjeni po narudzbini ali oni ionako ni nisu bili u ponudi u radnjama). Mozda je vise rec o distributerima koji prave lokalnu famu i na taj nacin dodatno motivise kupce.
Sto se konkretnog modela tice, zelena boja je sjajna i varira od skoro crne do svetlo zelene, u zavisnosti od ugla i osvetljenja. Ali zeleni sat nije bas lako uklopiti sa garderobom i dosta ih vidjam polovnih na ricardu (ch aukcijskom sajtu), ljudi se prvo oduseve a posle se malko ohlade.
I ja sam cuo od nekih ljudi da je najbolje kupovati u Italiji, stvarno ne znam zasto, ali sam tako cuo, i dva moja druga su kupili u Rimu Submariner.
Mada kad pogledas na Chrono24 bas su satovi koje prodaju prodavci iz Italije najpovoljniji, kako i zasto ne bih znao
Ja znam da se sa italijanima može lepo pregovarati o ceni, mada isto tako znam da je za Rolex teško dobiti neki ozbiljniji popust (iako nije nemoguće naravno).
Ali koliko sam ja shvatio od ovih drugova sto su kupovali tamo nije u pitanju cjenkanje nego jednostavno su cijene malo nize i jos uz neki mali popust dobije se dobra cijena, mada ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim dok se sam ne uvjerim, sve je to rekla kazala
je l je moguce dobiti 10%, Tudor ili Rolex, je l ide isti popust ili za Tudor daju vise
Rolex je najbolje kupovati u hongkongu, u startu su najnize cene. Italija je bolji izbor ako se planira povracaj pdva i posle sverc a na chrono24 su skoro uvek najnize cene u eu bas u italiji a kako zaobilaze monopolisticke pricing liste je vec bolje pitanje.
A za sajt je www.ricardo.ch
Ja sam na upit za rolex celik zlato plavi dobio takav popust u Italiji da nitko ne bi vjerovao, ali isto tako kod tog trgovca sam kupio 3 sata .... TAko da ima popusta samo treba nac pravog trgovca
A da vam napisem koliki je popust bio u odnosu n drugee ducane u italiji i europi svi bi rekli da lazem ko pas.... Ako trgovac vidi u vama kupca za buducnost skine on cijenu Rolexu bez problema.