Drugar ima dilemu, ili bolje reci trilemu. Koji bi uzeo od ova tri sata, pa su dobrodosle sve sugestije i saveti. Pozdrav
Drugar ima dilemu, ili bolje reci trilemu. Koji bi uzeo od ova tri sata, pa su dobrodosle sve sugestije i saveti. Pozdrav
Poslednja ispravka: Vladan Stevanovic (13.8.2010. u 22:35)
Pa,ako drugaru nisu bitne pare,tj. cijena,onda bi to bio Sea-Dweller Deepsea zbog veličine od 44mm(ovo pišem u slučaju da ti drugar ima malo veći obim ruke)! Sledeći izbor bi bio Sea-Dweller(40mm).Na GMT II(kao i na Submariner-u) mi se ne sviđa kiklop staklo! Što se tiče kvaliteta-svejedno je šta će kupiti !
Znaci mehanizmi su isti? Samo je razlika u kućištima?
Ja bih uzeo GMT II ,pod uslovom da ne uzimam submariner.
Sea-Dweller je prestao da se proizvodi tako da nije losa stvar ukoliko ga nadje i dalje u prodaji da pogleda taj model posto ce verovatno dobiti neki popust znam da su ga imali kod Petrovica i davali su popust na njega..
Mehanizam je isti u Submarineru,Sea-Dwelleru i u Deepsea cal.3135, dok mislim da je mehanizam u GMT II cal.3186
Nisam znao da postoji sat za vecernje izlaske. Kakve karakteristike treba da ima?
Submariner je ronilacki sat,bas sam pre neki dan zaronio 3 metra sa njim i nije se ni pokvasio uopste...![]()
Pa vidis postojiInace drugar se bavi lovom ribe na jadranu, pa mu je stvarno bitno da moze da zaroni sa tim satom ako zatreba, ali su mu izgleda jos vazniji nocni izlasci
![]()
I ja bi uzeo GMT II, meni se ipak dopada ova keramicka korona, a ako se ne varam ona moze i lako da se zameni. Pa mozes da kombinujes crnu i zelenu![]()
Nijedan.
Nek uzme Sub 14060.![]()
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Izmedju ta 3 GMT 2 naravno.
Poslednja ispravka: Marko 5 (13.8.2010. u 20:11)
Bookmarks sajtovi