3 Priloženi(h) fajl(ova)
Omega Speedmaster Moonphase Chronograph Master Chronometer
Istorija Omega Speedmaster Moonphase modela počinje 1985. godine, kada je Omega predstavila limitirano izdanje Moonphase modela u 1300 primeraka, sa mehanizmom na ručno navijanje, Lemania 866. Najnoviji model sa ovom komplikacijom stiće u kućištu od 44,25mm, karakterističnu za novu Speedmaster kolekciju sa automatskim mehanizmima.
Prilog 119433
Mehanizam koji pokreće sat je Omega 9904, u principu prepravljeni dobro poznati 9300 mehanizam, koji poseduje METAS sertifikat i novi naziv "Master Chronometer"
Prilog 119434
Novi model Speedmastera dolazi sa plavim sunburst brojčanikom i plavim LiquidMetal bezelom. Prikaz meseca je u visokoj rezoluciji, crne i bele boje, a kažu da se pod lupom se vidi otisak čizme astronauta.
Prilog 119435
Re: Omega Speedmaster Moonphase Chronograph Master Chronometer
Tnx kolega na predstavljanju. Sat mi je ok....osim po datumu, *ebo ih takav datum....A i cena je sigurna paprena!
Još jedan jako lep sat od meni omiljenog i renomiranog proizvođača.:thumbsup:
Dimenzija kućišta odmerena baš po mom ukusu.
Eh kad bi još i cena bila takva.:(
Strava dobro izgleda- sve je pogodjeno, sve do Mjeseca. Meni kojem uvijek dobro dodje boje na ciferu se sviđaju i crveni detalji. Ludilo!
Cijena je 9400 franaka,po mom skromnom mišljenju odavno su cijene satova blago rečeno nerealne.
Uh, dobar, baš dobar.
Mjesec je fantastika. Meni je to najljepša komplikacija ali kad nije u zlatno-plavoj boji.
Datum je takav zbog simetrije- dobro izgleda al nije praktično.
Cijena....eh.....nije ni pravljen za nas sirot'nju.
Ovo je, po meni, jedan od najljepših satova koji sam vidio ovde na forumu. Mi, obični smrtnici, ne bi smjeli ovom ljepotanu tražiti mane, pa čak i u cijeni..
Svaka čast za predstavljanje...
Hvala na predstavljanju i izdvojenom vremenu.
Lep sat, nema šta.