Odlican ronilacki sat, odlicnog kvaliteta.
Pored toga sto je kvalitetan, sat izgleda dobro.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Vec jako dugo je na trzistu mislim da je to dobra kupovina, a povrh svega moze da se nadje po nekim pristupacnim cenama.
Sama zavrsna obrada i kvalitet je dobar, sa druge strane brend Omega je jedan od najpoznatijih brendova te mislim da je i dobra investicija.
Standardna 2892A2(Omega 1120)koja je extra mehanizam i Omega 2500 nemaju nikakve veze.
Taj co axial pravi probleme i to poštene. Trenutno je i opticaju D verzija ali to je ipak isti mehanizam i razlike su skoro minimalne..
Da dodat je ali ne u onoj meri kao kod sledece verzije,znam kad sam gledao servis majstor mi rece dobro je da je Eta,naravno da je ubacen co-axial ai ne u tolikoj meri kao kod sledeceg modela tj PO
next year at this time I'll be a millionaire
E sad,bagovi ce da postoje,a ne pada mi napamet da ga se resavam. Mislim da je to ipak dobar mehanizam...
a voleo bi da znam,naravno da neces da kazes koji nas clan ali voleo bi da znam u cemu je bio problem...
do sad minimalna odstupanja...rezerva je kako i treba..ma da mislim da to sve zavisi i od serije koje izbacuju.
np,omega koju sam imao PO 2500 i dan danas radi kod coveka kome sam prodao,korektno i bez bagova....stara je mislim oko 10 tak godina
Poslednja ispravka: milan zmaj (24.8.2013. u 21:45)
Jeste 8500 je in hause mehanizam u odnosu na ETU mez mislim bilo kakve modifikacije. Da Serb hvala ti na ovome,veceras sam cuo i jos za neke promene ali ajde kad vladas vidi reci ce nam. Co axial inace je jako tacan za to se u stvari i predstavlja...a i sam sam se uverio u to +2 sec dnevno maximalno..nekad je u sec
Poslednja ispravka: RUS (1.9.2013. u 9:51) Razlog: Spojene poruke
Još kad mehanizam ne bi pravio probleme!
Ima i toga, ali kazu da ovi malo noviji nemaju vise problema. Opet, nisam imao sat sa ovom mehanizmom, pa ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi