Odlican sajt za ljubitelje vintage Omega satova, proizvedenih u periodu 1950-1970, sa odlicnim galerijama slika satova, kutija, korisnickih uputstava, starih reklama i, mozda najvaznije, detaljnim spiskom mehanizama.
Omega Fanatic
Printable View
Odlican sajt za ljubitelje vintage Omega satova, proizvedenih u periodu 1950-1970, sa odlicnim galerijama slika satova, kutija, korisnickih uputstava, starih reklama i, mozda najvaznije, detaljnim spiskom mehanizama.
Omega Fanatic
Druže moj, ovo je primer telepatije! Upravo sam tražio nešto da bih saznao malo više o jednoj tastovoj omegi koju bih voleo da sredim.
Svaka čast!:congrats:
e, bas mi je drago ako bude od koristi! :)
Speedmaster-Mission.net - Dosta korisnih informacija o Omega Speedmaster modelu. U suštini, gotovo sve što treba da znate o ovoj legendi naći ćete upravo na ovom sajtu.
Chronomaddox - Zar vam je potrebno više od ovoga? :) Informacije i članci Chuck Maddox-a, jednog od najvećih poštovalaca i zaljubljenika u Omega Speedmaster.
Omega Constellation Collectors - Constellation serija među kolekcionarima verovatno privlači najviše pažnje a ovaj blog će vam pružiti uvid u mnoštvo korisnih informacija o vintage "Connie" modelima.
Old-Omegas - Link koji je svojevremeno postavio watchmag a na kojem možete pronaći interesantne informacije o starim Omega satovima, brošure, članci, uputstva, itd.
Omega-Addict - Internet strana sa par dobrih opisa i korisnih informacija o Omega satovima (i jedan skriveni link - articles).
Omega Vintage Watches - Saznajte koji se kalibar nalazi u vašoj Omegi ili od kada do kada je trajala proizvodnja određenog modela.