3 Priloženi(h) fajl(ova)
Omega Railmaster Chronograph
Pozdrav svima na forumu. Molio bih Vas da mi date sto je vise moguce informacija o Omega Railmaster Chronograph. U prilici sam da kupim ovaj sat i zanima me vase misljenje o njemu. Dobio sam jako dobru ponudu od prijatelja. Sat nema papire i narukvica je poprilicno ishabana. Zanima me gde mogu proveriti autenticnost sata i koliko u proseku kosta servis za Omegu kod nas. Isto tako me zanima gde bih mogao da kupim narukvicu. U koliko postoje dobre replike narukvice dobro bi mi dosla i ta informacija. Mozete mi dati neku okvirnu procenu. Sat je u odlicnom stanju ako izuzmemo ostecenja na samoj koznoj narukvici. Evo i par fotografija samog sata.
Prilog 16130Prilog 16134Prilog 16145
Re: Omega Railmaster Chronograph
Pa ne znam da li mora da bude bas original narukvica,ali ako ne mora,imas clana Pugo koji pravi odlicne narukvice,po zelji i mislim da se neces pokajati.Mnogi clanovi su narucivali narukvice od njega i to za satove u razlicitom cenovnom rangu i vidim da su svi zadovoljni.
Re: Omega Railmaster Chronograph
Pre nego sto ti bilo ko dan odgovor razmisli o tome sto nema papire ako znas sto ih nema onda mozes da ides kod ovlascenog distributera Indentica. Ako je svako valja svakako ne bi trebao da razmisljas o replici narukvice jer ta originalna ce duze trajati od bilo koje kako ti kazes replice jer ko zna koji je toj materijal... u svakom slucaju mozes uzeti slicnu koznu i staviti kopce od te originalne pa ces na neki nacin biti zadovoljniji.
Sto se tice cene to ne mozes u ovoj temi!
Cena sata opet...nema papire...zasto i kako to ti znas a mi ne pa onda ne znam ko moze da se usudi da ti kaze koja cena bi mogla da bude da bi ti pazario ovaj lep satic...recimo da nov kosta oko 3000 eur