Povodom obeležavanja 80. godišnjice Reverso satova, Jaeger LeCoultre proslavlja ženstvenost predstavljanjem novog modela svog čuvenog sata. Grande Reverso Lady Ultra Thin sat je otelotvorenje idealnog spoja tradicije, stila i elegancije. Svaki element njegovog imena izražava sve ono šta on predstavlja.

Jaeger-LeCoultre - Reverso sat za Dan zaljubljenih-jlc_grande_reverso_lady_ultra_thin.jpg

Pomenuti sat je zamišljen kao damska verzija svog čuvenog redizajniranog predhodnika iz 1931. godine. Sadašnja izvedba sata svakako prati korak sa najsavremenijim trendovima. U 2012. godini Jaeger LeCoultre predstavlja sat u verziji od dve boje, kombinujući ružičasto zlato i čelik sa potpuno novom narukvicom kreiranom u saradnji sa kompanijom Velextra. Sa jednakim nivoom kreativnosti oba pomenuta partnera, predstavljene su nam tri varijante narukvica, dovoljno dugačke da se dva puta obmotaju oko zgloba. Na raspolaganju nam je mogućnost odabira jedne od tri ponuđene boje.

Jaeger-LeCoultre - Reverso sat za Dan zaljubljenih-jaeger-lecoultre_reverso_lady_ultra_thin_for_st._valentine_s_day_2reversoladydouble_final.jpg


Valextra je renomirana internacionalna kuća luksuznih predmeta, čije je ime sinonim za večiti stil, najnovije trendove, najviši nivo izrade i kvaliteta. Predstavlja lidera u proizvodnji luksuznih proizvoda od kože, sa sedištem u Milanu. Osnovana je 1937. godine od strane Giovanni Fontana.

Novi Grande Lady Ultra Thin sat izražava određenu viziju luksuza i glamura u kombinaciji sa majstorstvom izrade satova najviše klase. Namenjen damama koje žele da budu jedinstvene i stoga traže jedinstveni sat.