2 Priloženi(h) fajl(ova)
IWC - Aquatimer Chronograph Edition Jacques-Yves Cousteau
Evo malo i pravim brendovima.... zaljubljenicima u pomaganju naucnika i neprofitabilnim organizacijama....
Aquatimer Chronograph Edition Jacques-Yves Cousteau
11 June 2010 marks the 100th birthday of Jacques-Yves Cousteau. No other individual in the 20th century has promoted and influenced research of the world’s oceans as significantly as this legendary personality. Swiss watchmaker IWC Schaffhausen, partner and sponsor of the Cousteau Society for many years, is proud to dedicate a fifth special edition to “Le Commandant” on this historic anniversary: the Aquatimer Chronograph Edition Jacques-Yves Cousteau.
Malo o satu koji je manje vise kao iostali iz te porodice samo bas posvevenim cuvenim cikom cije smo snimke gledali kad smo bili mali...
Malo vise o ovom clanku na :http://watch-happening.blogspot.com/...ronograph.html
Re: IWC - Aquatimer Chronograph Edition Jacques-Yves Cousteau
Meni najlepši sat Aquatimer 2000m, uhhhh
jeste i meni je najdrazi ali Angele onaj UL je monstrum....:)
Prelijep sat.......plavi pdbrojčanici su pun pogodak!
stvarno je fenomenalan IWC :congrats:
Jeste vrhunski sat,jede ostale chrono diver-e ne menjaj ga ni za sta...
Jeste,doduse moj nije tako lep mislim toliko za mene...i ovde deluje kao plastikanac a bas je jak i cvrst satic...dok doduse za Galapagos mi rekose da nije bas toliko dobar...
ali ovaj je stvarno...da ne kazem legendaran :)
Citat:
milan zmaj kaže:
jeste i meni je najdrazi ali Angele onaj UL je monstrum....:)
Ne znam ali kada sam ga prvi put video i probao, uhhhh samo da ga se dočepam! :lol: