Pitanje o nekoliko luksuznih proizvođača satova - Chopard, Cartier, Bvlgari
Cenjeni....postovani...
Sta Vi mislite o ovim satovima :
Chopard,
Bvlgari,
Cartier
Nekako,kad mi ih neko preporuci pomislim u sebi zasto bi pogledao to nisu brendovi koji proizvode samo satove vec modne linije koji u svome asortimanu imaju i satove...a koliko gledajuci njihove specifikacije sasvim zadovoljavaju.....
Pa Vas pitam vredi li pogledati odredjen model jer u po kataloskim cenama dobor se kotiraju :sad:
i da li bi ta kupovina bila dobra investicija posmatrajuci ga kao ulaganje...jer kao sto znate Dell Boy sam ja....
Re: Pitanje o nekoliko luksuznih proizvođača satova - Chopard, Cartier, Bvlgari
Nemožeš Chopard-a staviti u ovaj rang, Chopard je Chopard.
Da imaju i parfem ali je sam vrh časovničarstva. Koliko se sećam Cartier je proizvodio samo satove, a nakon smrti, vlasnikova ćerka preuzima firmu i svu svoju pažnju poklanja nakitu ali sam njihov početak je sa satnim mehanizmima i nikako drugačije.:yes4:
Dobro,generalno znaci nije lose ulaganje tj kupovina....to mi je vrlo bitno,za Choparda si mozda u pravu da nisam trebao da ga stavljam u taj rang modnih...
Za Cartier da, za Bvlgari pričekaj, a ti koliko para daješ možeš Chopard da kupiš kada sredimo popust! :lol:
znaš, nekada sam na Choparde imao 50% :lol:
Za priču o tome ko šta diluje i ko ima popust ili koliki popust daje imate privatne poruke pa se tamo dopisujte i dogovarajte. Javni deo foruma nije za takvu prepisku niti je tema namenjena ovom tipu rasprave. OK?
Pa Milane ti valjda najbolje znas kom brendu najmanje padaju cene, kad su u pitanju satovi! Sto se tice ova tri proizvodjaca, po meni je Cartier sa vecom tradicijom od ostala dva. I @sub ti je predlozio odlican model"cartier de caliber". Chopard ima vrlo atraktivne modele i on je na drugom mestu. Bvlgari bi i ja zaobisao. A sto se tice ulaganja u satove.. ma da, tu ces se sigurno obogatiti. Zaboravi na to. Kupi sat iz uzivanja, a ne kao investiciju.
Bankar,dobri su to mehanizmi,imaju i in-house mehanizme a za najvise 3,4 meseca koja ces ih nositi nece ti se pokvariti sigurno ma sta im radio...
Citat:
Marko 5 kaže:
Bankar,dobri su to mehanizmi,imaju i in-house mehanizme a za najvise 3,4 meseca koja ces ih nositi nece ti se pokvariti sigurno ma sta im radio...
HAHAHA! :lol:
Svako ulaganje za Chopard, Cartier je dobro ulaganje.
Daj Milane, reci na koji sat si konkretno bacio oko, ili koji ti se trenutno nudi pa da komentarisemo. Ovako ne znamo ni koji brend, ni koji model, ni koji mehanizam je u pitanju?
Citat:
Marko 5 kaže:
a za najvise 3,4 meseca koja ces ih nositi nece ti se pokvariti sigurno ma sta im radio...
Ajde ne preteruj, kakva 3-4 meseca, ako dogura sa njim do 30 dana to je max. :)
Pozdrav.
Jeste,ovde svi na mene jadnicka mogu da se prse a ja moram da cutim..Ne znam Vladane ako mi nesto naleti povoljno da znam da li da uzimam ili ne...za sada nemam nista. ali sam nesto nacuo :)
a ti Top Gun ac da cutis briga tebe i ja da ocu sumljive satove da nosim nosio bi...ovako moram da razmisljam :)))) (na sumljive mislim zavrsne obrade)