Hublot King Power Alinghi 4000 Carbon Fiber
Hublot kao jedan od sponzora regatta-americas-cup-watch napravio je sat koji je limitiran na 100 komada,napravljen je od Karbona i vodootporan je neverovatnih 4000 metara
Limited, numbered edition 100 pieces
Re: Hublot King Power Alinghi 4000 Carbon Fiber
Kvalitet izrade njihovih satova je nenadmasan (mozda i najbolji od svih brendova koje sam imao prilike da vidim uzivo) ali sam uveren da ce, kada moda preglomaznih satova prodje, njihov dizajn biti nepopularan.
Vidjeo sam nešto takvo u Ljubljani - Slowatch, ali u zeleno-crnoj kombinaciji i izgleda dobro, a taj karbon nije baš za moj ukus! Na ruci izgleda sasvim OK, ima neki poseban dizajn, da ne izgleda preveliko. Jedina prevelika stvar je bila cijena:crying:..
Cena mu je ili im je uvek velika..mislim da i nemaju tu reklamu da bi bila tolika...
Meni se jako dopadaju Hublot satovi, nego imaju prejaku cenu za prosecnog kupca u Srbija, verujem da cu imati cast samo da u njima uzivam preko slika:D
Serb za posecnog Srbina i sa njegovom prosecnom platim Casio je tu .....ipak ima ljudi koji ih uzimaju ali nisu prosecni..
Ja nikad ne bi uzeo Hublota....ali svidja mi se jako...
Citat:
milan zmaj kaže:
Serb za posecnog Srbija i sa njegovom prosecnom platim Casio je tu .....ipak ima ljudi koji ih uzimaju ali nisu prosecni..
Ja nikad ne bi uzeo Hublota....ali svidja mi se jako...
Slazem se milance:)
Vidjao sam svasta kod nas ali hublota bas nikad. Mislim na originalne modele :)
Ni ja nikad nisam video uzivo hublota, a kad je rec o originalnosti istih, u novije modele ubacuju „WISeKey smart card“ (mali čip koji se nalazi u „Hublot“ satovima)..... evo teksta o Hublotu , samo 14 ljudi je videlo pa da podcetim, ovaj brend to zasluzuje Satovi - Svet Satova - Hublot satovi - Info
Meni je interesantno sto su npr. kinezi odusevljeni Hublotom (pored vec za njih najbolje omege), imajuci u vidu njihove zglobove na kojima HB deluje groteskno, tako da u hong kongu sam morao da cekam na mali red u njihovom butiku da bih pogledao modele uzivo. I relativno cesto se vidja po ulicama. Ko nema za hublota taj kupuje omegu :D
A sto se tice wisekey-a, to je po meni malko blesavo. Ogroman broj replika ljudi kupe namerno i nikakav key tu ne moze nista. ZA borbu sa piraterijom je mnogo bolje omegino resenje sa 8500 mehanizmom i otvorenim ledjima, to kinezi nikada nece uspeti da iskopiraju.
Citat:
Wildboar kaže:
A sto se tice wisekey-a, to je po meni malko blesavo. Ogroman broj replika ljudi kupe namerno i nikakav key tu ne moze nista. ZA borbu sa piraterijom je mnogo bolje omegino resenje sa 8500 mehanizmom i otvorenim ledjima, to kinezi nikada nece uspeti da iskopiraju.
Ovaj sitem zastite ili bilo koji drugi nisu napravljeni za dzibere koji kupuju replike, a Hublotov sistem je po meni dobar zato sto lako proveris autenticnost sata, mozes cak i na njihovom zvanicnom sajtu:)
Citat:
Wildboar kaže:
Vidjao sam svasta kod nas ali hublota bas nikad. Mislim na originalne modele :)
Čini mi se da je na forumu bilo da Čeda Jovanović nosi Hublot, pretpostavimo da je original :)
Ja sam nosio par dana Hublot par dana i ama bas nista posebno...stvarno nista posebno....
Nekako su prazni, bezdušni..Ja sam jih probao nekoliko u Ljubljani ( samo probao! ), i imam barem 20 drugih boljih ideja za kupnju! Panerai je na ruci sasvim druga stvar, ali to je samo moje osobno mišljenje.
Citat:
vlajo kaže:
Čini mi se da je na forumu bilo da Čeda Jovanović nosi Hublot, pretpostavimo da je original :)
Sigurno da jeste, inace bi i on bio u balkan mediji posto je LV grupa nemilosrdna prema fejkovima:
Dara Bubamara - Trač dana: Dara kažnjena zbog lažnog Louis Vuittona
Imaju posebne obuke za carinike i bas se bore po eu aerodromima sa korisnicima fejkova raznim javnim ponizavanjima.
imo sam priliku da probam i nosim hublot.na ruci stvarno ne izgleda preveliki ali mi se sat ni malo ne svidja.nemam pojma zasto ali savrseno sam ravnodusan prema njima ni malo me ne privlaci.nikad ga ne bi kupio.
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Nisam toliko razmišljao o njima (i ovo nešto govori), ali bih rekao da je moje mišljenje najbliže komentaru koji je napisao therion. Jeste da su relativno mlada kompanija, ali se ipak mora priznati da imaju sve više inovacija (4000m WR je takođe impresivno) i da su u vrtoglavom usponu od kada je rukovodstvo preuzeo gospodin Biver. Pored svega toga imam potpuno indiferentan stav o ovom brendu. Možda zasluženo, možda i ne...
U svakom slučaju ako bih ikada poželeo sat sličnog dizajna, ipak bih pre iskeširao novac za Audemars Piguet Royal Oak Carbon...
http://www.svetsatova.com/forum/atta...ore-carbon.jpg
...ako bih...
Svi satovi iz Lv grupe imaju veoma slican marketinski pristup i HB nije u tome usamljen. Nekome lezi, a kome ne lezi najcesce ne gleda ni taga ni zenitha.