Da li ste vidjali ovaj model kod nas skoro i ako jeste da li se mozda secate cene ? Hvala unapred :)
http://shop.tissot.ch/mm5/graphics/0.../T17158652.jpg
Printable View
Da li ste vidjali ovaj model kod nas skoro i ako jeste da li se mozda secate cene ? Hvala unapred :)
http://shop.tissot.ch/mm5/graphics/0.../T17158652.jpg
Ja sam skoro u NSu, na spensu video Tissot prc200 (doduše, ovaj model) za nekih 21k dinara! Mislim da su imali i chrono verziju, ali nisam siguran jer nisam previše zagledao satove...
pozdrav
Hvala na odgovorima ;)
Bio u Identicu ali nemaju više chrono verzije (kazu dobiće za neke 3-4 nedelje) i navodno više nema popusta za keš (moglo do nove godine) vec samo uz Diners ili American ... (regularna cena 32000 )
Hmmm... mene sve više i više ljuti to što su odjednom skoro svi prestali da daju popust prilikom kupovine za keš! Kod Chronos-a ista situacija... Nema popusta za keš! :mad:
Samo razmišljam glasno, ali da li je to opet sve više i više uzima maha onaj stari način razmišljanja... "bolje da prodam jedan proizvod (koji, uzgred, redovno stoji više meseci na polici) i uzmem 5000din zarade, nego li da prodam 10 proizvoda za istu zaradu u daleko kraćem vremenskom roku"? Nije mi jasna takva politika, zaista! No dobro, videćemo koliko će dileri i prodavci opstati poslujući tako... pogotovo što ljudi imaju sve manje i manje para, nažalost!
Nadam se da ćeš naći taj model tissot-a po nekoj prihvatljivoj ceni! Ako je zaista 32000din, ja bih dodao još 3k i lepo kupio Hamilton khaki field auto, koliko košta u Chronosu! Lepši, kvalitetniji sat sa eta mehanizmom i metalnom narukvicom!
pozdrav
Tissot
kupio bih ovakav sat ,vase misljenje?
wolfva
Neko će već izneti mišljenje o ovom satu.Ja izbegavam da komentarišem kvarcne satove preko 250 evra.
Sa moje strane samo upozorenje da postoji mnogo kopija ovog sata.
Inače,unutra je ETA G10,211.
sat bih kupovao u svajcarskoj u tissotovoj radni :) interesuje me imam 300 e koji bi sat bio najbolji ? s'obzirom da sam mlad i volim sportske satove..?
ZDRAVO
evo mog misljenja sto se tice kupovine u svici platices najmanje 50 % vise nego kod nas , imaj samo strpljenja i naicice sat za tebe .Ja sam cekao i docekao jednog lepog tisota Prilog 17965Prilog 17966Prilog 17967Prilog 17968 tako i ti malo strpljenja i naicice neki sportas za tebe, A 50 % para ostaje u dzepu za neki drugi sat.Pozdrav