2 Priloženi(h) fajl(ova)
Raymond Weil Nabucco GMT ili Longines Hydroconquest
Pozdrav svima, treba mi pomoc:) Trenutno na jomashopu imaju odlicnu akciju za RW Nabucco i sa popustom izadje 595$ sto mislim da je odlicna cena. Sa druge strane sat koji sam razmisljao da kupim je Longines Hydroconquest ali koji je oko 900$ stariji model bez keramickog bezela. Sada bi zeleo da cujem vase misljenje da li je RW dosta slabija opcija, posto se sada razmisljam izmedju ova dva zbog velikog dodatnog popusta na RW. Molim vas za pomoc:(Oba su automatik verzija,naravno.
Prilog 145762Prilog 145763
Re: Raymond Weil Nabucco GMT ili Longines Hydroconquest
Ja bih išao na Longines. Meni puno lepši sat.
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Takođe predlažem Longines
Realno, Longines je mnogo lepši sat.
Hvala puno na odgovorima. I meni je definitivno Longines lepsi, nego me pomalo povukla ta akcija i cena, a realno nije sat za koji sam se sam odlucio, za razliku od Hydroconquesta. Tako da ako se ne pojavi nesto narednih dana,verovatno stize Longines:)
Znam da je bilo na 100 mesta do sad, ali ako naručuješ za Srbiju računaj na još oko 30% zbog carine i poreza.
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Hvala puno. Ne narucujem za Srbiju,tako da ne moram bar da brinem o tome.
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Evo opet neodlucni ja:) Sta mislite o ovom RW Freelancer Diver-u? U poredjenju sa Hydroconquestom, posto mi se ovaj RW vizuelno dopada za razliku od Nabucca.
Prilog 145845
Ja lično ne bih razmišljao.
Longines.
Uzmi onaj koji ti se najviše sviđa. Pusti mišljenja drugih, ti ćeš ga na kraju nositi. I na žalost, kada ga budeš nosio, retko ko će ga i primetiti (makar je u mom slučaju tako). Sve su to ok automatici. Srećna kupovina
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk