Re: Darwil - tako poznat, a ipak nepoznat
Sin.er imam pitanje za tebe kao vrsnog poznavaoca, a naravno upućeno je i ostalim članovima, a to je da li iko od vas zna da mi preporuči majstora za Darwil satove?
Imam automatik sa oznakom "88 rubis" o kom se ovde pisalo, sat radi, ali nema sekundaru i fali mu još po nešto, a pre svega da ga neko sredi ako je ikako moguće.
Citat:
StariAS kaže:
Sin.er imam pitanje za tebe kao vrsnog poznavaoca, a naravno upućeno je i ostalim članovima, a to je da li iko od vas zna da mi preporuči majstora za Darwil satove?
Imam automatik sa oznakom "88 rubis" o kom se ovde pisalo, sat radi, ali nema sekundaru i fali mu još po nešto, a pre svega da ga neko sredi ako je ikako moguće.
Časovničarska radnja Kostić - Dojčinović | Svet Satova
Dušane hvala veliko još jednom! Sat je sređen i kompletiran, radi prva liga, fali mu malo kozmetičkog doterivanja i jedan po mogućnosti parekselans kaišić. Eto ga uskoro u ovoj temi. :)
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Evo da postavim i ovde sliku kako sam i obećao, zaista fenomenalan sat. Stvarno sam prezadovoljan kako je ispao.
Prilog 145863
Poz svima :)
Mene zanima koja rec o Darwilu 88 rubic,pozlata verzija...Siner bi to mogao malo objasniti, predpostavljam da je to top level iz klase elegantnih Darwil satova ili gresim?
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Lijep sat.
Nutra je Felsa najvjerojatnije sa 88 rubina. 17 funkcionalnih, ostalo je po zupcanicima za ukras. Marketinska fora iz 60ih.
Kuciste je relativno ok, servis, novi pleksi, remen i na ruku.
Kuciste podsjeca na stare UG poleroutere , imao sam slican model u celiku. Fino zaobljeni i dosta dugacki lugovi.
Samo.. cca 35 mm je sat. Da se ne iznenadis.
Znaci velicina klasicnih starih seiko 5etica, to je otprilike to
Kolika bi bila prodajna cijena,ovog,kad se usminka malo,plexi itd..200/ 250 eu ?
30-40 evra.Imao sam preko 30 komada i znam situaciju sa njihovim cenama.