Hvala za sajt.
Naravno da bih radije automatik samo ne znam za kvalitet mehanizma seiko automatika za 150$.
Ono sto me jos interesuje da li je moguce mijenjati metalnu narukvicu za koznu...?
Printable View
Hvala za sajt.
Naravno da bih radije automatik samo ne znam za kvalitet mehanizma seiko automatika za 150$.
Ono sto me jos interesuje da li je moguce mijenjati metalnu narukvicu za koznu...?
NA vecini satova moze,moras da vidis da je ulaz narukvice standardni.
Zahvaljujem Rus_PA na svim informacijama!
Nema na cemu, tu smo da se pomognemo.:)
Ako te jos nesto zanima, slobodno pitaj.
Samo bih jos nesto dodao u vezi Seika 5.
Nisam siguran koliko ti se isplati da ih porucujes preko interneta, posto su i kod nas slicne cene. Jedino ako je neki model u pitanju, koji ne moze kod nas da se nadje.
Nisam siguran da su slicne cijene ovdje u CG.Ali u svakom slucaju pogledacu sjutra i odluciti.
To je vec druga stvar. Ne znam kakve su cene u CG. Mozda bi mogao neko iz CG da napise nesto vise o tome.
A uvek mozes da kupis sat u Srbiji:D
Bulova Men's 96A125 BVA Dual aperture dial Watch: Watches: Amazon.com
1)Ljudi sta mislite o ovom satu?
2)Je li ovo siguran prodavac i realna cijena samog sata?
3)Da li je ovo zagarantovana cijena i postarina 25$ posto nisam imao prilike da kupujem dosad sa amazon-a?(a maloprije gledah cijenu za sat a kad odoh na isti sajt "Ashton"" isti bjese skuplji)
Da znas da bih mogao.:D
Drug mi u PG kupi Lemans za 180e a na internetu skoro vidjeh isti kosta 90e:shot:
Na ovo pitanje je najbolje neki zemljak da ti odgovori.
Malo je ljudi kupovalo sa amazona, posto ne salju robu u srbiju(salju samo knjige)
Za CG ne znam.
A preko pay-pal?
Sta mislis za prodavca?
Ne znam stvarno za prodavca. Nemam iskustva sa njima, pa ne bih zeleo da ti dajem pogresne informacije.
Bulova Men's 96A125 BVA Dual Aperture Dial Mechanical Watch: Watches: Amazon.com
Je li moguce da je ovo replika?
I zna li ko da li ovo "& this item ships for FREE with Super Saver Shipping." da je besplatna postarina?
Unaprijed hvala!
pa ako pise free onda bi trebalo da je besplatna :) s tim sto pretpostavljam da cekas malo duze u tom slucaju.
Jel zna neko da li se bulova satovi mogu naci u Srbiji? konkretno mis e svideo ovaj model
Bulova Men's 98B142 Precisionist Champlain Black Dial Rubber Strap Watch: Watches: Amazon.com
U Srbiji nema distributera ovih satova.
Ne znam jel dozvoljeno linkove kaciti ali me interesuje ovaj sat i to kolika mu je realna cena.
MENS BULOVA MARINE STAR 2 TONE BLUE DIAL WATCH WAT-MBU-0083 - Paris Jewellers
Veliki pozdrav
Sajt je fantastican
Pozdrav svima. Potrebna mi je pomoc u vezi ovog sata. Dobio sam ga na poklon, iz 1974 je, ali to je sve sto znam o njemu, da li neko moze da mi kaze nesto vise? Prilog 94420Prilog 94421
Pronasao sam sat, koji mi se vizuelno mnogo dopada, pa bih zeleo da cujem neko misljenje od strucnijih ljudi sa foruma, u pitanju je Bulova Accutron Kirkwood 64A103 Hvala unapred!
Izbaci sluku ako možeš
Postovani,
Nameravam da kupim sat Bulova 98B172, slika u prilogu. Zanima me misljenje nekog strucnijeg od mene :) , kakav je sat, neke opste karakteristike, da li bi ste preporucili da se uzme? Da li je rang Festine recimo, bolji, gori..? Prilog 120783
Kolega, dobro došao na forum.
Evo ti forumski link o Bulova satovima pa ga malo prouči. Mislim da ćeš doboti prilično novih saznanja o ovom proizvođaču i da će ti pomoći oko izbora.
U svakom slučaju srećno!
http://www.svetsatova.com/forum/f77/...l#.VtQdl30rLDc