Klizeci sa obe noge (za crveni,o'ma'!).;)
Printable View
Prilog 16423Prilog 16424Prilog 16425Prilog 16426evo fotke :) sat bi trebalo da ide malo kod majstora , ali za sada radi pa videcemo hiii
izvinjavam se svima na forumu moj sat nije vostok evropa samo ( vostok)
verovatno jeftinija varijanta , ali svakako dobar sat , radi kuca , navija se )
U pitanju su dve fabrike nastale iz one koja je bila aktivna u doba SSSR-a. Sat koji imaš zasniva se na dizajnu i mehanizmima iz doba SSSR-a, a pokazali su se kao korektni. Imam i ja u kolekciji neke od ovih modela, i mogu ti reći da sam veoma zadovoljan. Ako hoćeš da pogledaš šta nude oba proizvođača, evo linkova:
Vostok Europe watches (Vostok Europe)
ВОСТОК - официальный сайт Чистопольского часового завода ('obični' Vostok)
Posedujem Vostok Europe GAY 14, možeš da vidiš sliku u temi fotografije satova iz vaše kolekcije. Posle skoro godinu dana: jedina mana je kožna narukvica (udobna je ali se vide tragovi savijanja i uzdužni po zadebljanju). Kvalitet izrade je dobar, izgled lep, tačnost oko +5;6 sekundi dnevno. Mehanizam je ruski 2426 (u ruskom satu želim ruski mehanizam). Još jedna stavr koja mi malo smeta je "štampan" natpis na klatnu. Definitivno vredi para.
^ :lol: hoces reci GAZ :lol:
Hvala Neso , bas sam uzivao gledajuci sajt , cak sam nasao i moj sat koji jos prave , komandirski :)
imaju bas zanimljivu ponudu , mislim na vostok , obicni .
razmislicu o porucivanju jednog , u buduce vreme .pozzz
e to mislio sam GAZ :banghead:
da li neko zna adresu i mail prodavnice vostok europa u beogradu...izgoreću ako nekupim jedan model n 1 rocket...
jest da fali malo kinte ali se trudim...