Re: Vostok Amfibija Komandirskie sat
pa kad izvadis krunicu i pomeris minutnu kazaljku, pomeri se i satna, naravno, uvek se satna pomera sa minutnom ali ne u ovakvom odnosu, ima prazan hod, to sam primetio i kod ruskih satova isto, kad krenes da stelujes vreme, pomera se cela osovina sa kazaljkama, sasvim normalno
Vostok Amfibija Komandirskie sat
Meni je takva krunica baš super! Daje osećaj da se ne može lako polomiti, a mislim da je to baš iz tog razloga i napravljeno tako.
Imam 3 amfibije i kod sve tri krunice savršeno klimaju.
:D
Citat:
RUS. kaže:
To niko ne moze ni da pretpostavi.
Moze lako da se desi da ne platis nista, posto je iz Rusije.
Ljudi stiglo je danas. Ništa nisam platio :dance3:
Namestio sam kožni kaiš i bazel. Samo imam problem da namestim datum. Molim vas recite mi da nije ono što sam video na netu :banghead:, da mora da se ide svaki dan do željenog dana :)
Inače izgleda super. Jedva čekam da postavim slike za vikend.
Hvala svima koji su mi pomogli da se odlučim oko modela i kupovine :congrats:
Evgenije ,čestitam!
Nameštanje datuma je svojevrsni provod...
Motaš kazaljke u nazad do oko 8 h...
Zatim unapred dok ne prebaci datum (oko 12h)...
Pa opet unazad...
I tako više puta ;)
Evgenije čestitke na kupovini.
sutra bih narucio jednu amfibiju sa meranoma, classic model, recite mi kako mi je najjeftinije i najlakse, imam devizni racun u srpskoj banci, intezu bih izbegao jer im dugujem za odrzavanje dinarskog racuna neki novac koji se volšebno uvećao pre godinu dve i nisam zeleo da im platim harač
Ima neka fora sa SBER bankom, da ti oni posalju neku fakturu kao, a ti odes do banke i uplatis.
Kako to funkcionise nemam pojma, i siguran sam da niko sa foruma nije tako platio.
Probaj da im posaljes mail i da ih pitas kako to radi.
a evo sada sam popunio sve ono sto treba na meranomu i dosao sam do nacina placanja, mogu preko paypala, nemam nalog, ne znam ni kako finkcionise, mogu preko western uniona isto, kako ste vi narucivali i koliko je iznosila taksa, nije problem da platim koji evro provizije, samo da ne bude 15evra ili vise