Na modelu iz prvog posta kruzenje satelita je na kazaljki dok je na ovim modelima sa Russia2all i Poljot24.de kruzenje satelita na staklu ili na plastici sta li je ono vec
Printable View
Na modelu iz prvog posta kruzenje satelita je na kazaljki dok je na ovim modelima sa Russia2all i Poljot24.de kruzenje satelita na staklu ili na plastici sta li je ono vec
Moze ona da kruzi i po marsu, ali to je taj model, samo u novijem izdanju.:)
Slazem se sa onim sto je Umbra napisao jos pre 2 godine, da bi sat bio mnogo bolji da uopste nisu stavljali sekundaru.
Da, i to ga malo srozava (i to sto sam nasao da su prije bar to kolo pravili kao cjeloviti krug, pa se skoro nije ni vidjelo, a sada i to ima rupe neke (vidi se i na videu)), ali i to bih pregrizao...valjda se ne vidi iz aviona...ili satelita :)
Stavili su neki plasticni disk umesto te kazaljke, i cini mi se da se to dosta vidi.
Prilog 66461
Ima i ovaj model, koji je po meni dosta lepsi, ali treba ga naci.
Prilog 66462
Najbolji bi bio bez toga, na slikama se ne vidi ali uzivo na videu se vidi, i taj krug je podijeljen u trecine, odnosno trecine su suplje
EDIT: Bogami se vidi i na slikama
Vidim da ste podigli temu iz mrtvih, pa kad je vec tako samo da kazem da je ortak odneo sat kod casovnicara i da mu je ovaj sinhronizovao obe sekundare i da sada rade ko jedna sto bi se reklo :)
Pozzz