Prelepa Strela a i Zbrojovka bogami :)
Printable View
Prelepa Strela a i Zbrojovka bogami :)
Sofronije, dobro došao, lepo je kad se neko ko zaista voli satove pridruži forumu a kad još voli baćuške...ih. Strela je odlična u zdravlju je nosio. Kompletan test se podrazumeva, još fotki takođe a i ostale baćuške na sunce :D.
Evo me opet. Postacu dosadan kao onaj moj imenjak pevac :D
Mali raport da se zna kako nisam previse posesivan pa uvazavam i iskazane zelje. Dakle, tragalo se za drugim kaisem i boljim baterijama. Kais narucen, stize verovatno sutra a baterije za sada odradjuju. Jedino zaksnio pa opet problem sa odsjajem blica. Ostatak "bacuski" ceka u redu za slikanje pa sutra po dnevnom svetlu startuje Foto Sofronije.
Za sada evo dva pokusaja fotki Strele sa privremenim kaisem u drugoj, meni prihvatljivijoj boji od one crne.
Prilog 16261Prilog 16262
Jedino mi pomalo cudesno kako se odrastao covek vrati u detinjstvo. Pricali lepo roditelji kako sam kao klinac imao "lep" obicaj da zaspim u krevetu sa novim sanadalama, na primer. Sreca je to decija.
Mozete li da zamislite scenu kako sinoc kasno, kada su moji klinci zaspali, u tisini noci, ja sedim i sa Strelom na uhu slusam otkucaje mehanizma 3133. Uspavanka za pevca Sofronija.
Lele meni, nema izvlacenja iz ovoga ...:D
svih mi dabrova sa ontarija, nisam jedini koji slusa kuckanje uvece
umesto bensedina ...
:cheers:
JojjjJJJJ , kako me uzdrmala ova poruka (kao i Lugerova) !!!! Pa ja mislio da sam jedini "ludak" koji uveče stavlja na uvo svog omiljenog rusa ! Ne mogu sad da nadjem svoj citat ,gde rekoh za Citizenov Eko-Drive da me ubi tišina mehanizma . I ja svoj SS 18 (3133) stavljam noću pored glave i ,prosto, lečim sebe.
Braćo moja, Veliki pozdrav za Vas !!!
EDIT : Sofronije , taj tvoj opis iz dečijih dana me je zamalo naterao na suze, majke mi rodjene. Jednostavno mi se vratile slike iz detinjstva i taj osećaj da je sat uspeo da mi povrati, takve vrste sreću ! Jednostavno si me pogodio u srce, kao o meni da pišeš.
:w00t:
ovde ima neka sekta koja radi "na veder" !?
Luger
Sauh ! Dobro govoris, govori jos :D
A i smajli dobar, ono Jeger kod njih ?
backarelli
imam ja i fazu No2 : upiljim u mehanizam, uzivam i razmisljam o tim ljudima koji su sve to osmislili, uradili, sklopili,... Pogotovu o onom vremenu kada je sat bio mislena imenica mnogima. Pa masinskom parku na kome su radili sve to ...
Onda se, na trenutak, setim i pojedinih koji sada na numerickoj masini ne ispostuju toleranciju :angry:
JJJJJJOOOOOOOOOJJJJJJJJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa to 23jewels , druže moj ! To je to ! Prilog 16265
@sofronije , možda u datom trenutku, ne mogu da napišem ono što osećam... ali eto, ti si se pojavio i rekao ono što ja želim odavno reći !!! Nemam ,uistinu, šta da dodam sem.... TO JE TO ! Istih smo shvatanja. Pa ja ,kad sam kupio SS 18 (Šturmanskie) , gledao sam ga od 09:00 AM ,sve do 15:00 PM , i uživao svakim svojim delom tela !!!
samo za klub 3133 ... :D
Prilog 16279
Prilog 16280
... i uz malo siminog gledanja kroz prste,
sat koji je ubio tajnog agenta 007 :
Prilog 16281