Re:Ruski satovi u Beogradu
Nisam 100% siguran, ali mislim da niko ne prodaje ruske satove u Beogradu, a možda i u celoj Srbiji.
Ako neko ipak zna za prodavnicu koja ih prodaje neka ovde napiše informaciju ili nek mi je pošalje na PM, pa ću je objaviti na stranici distributeri.
Pozdrav,
V.S.
Najblize sto sam nasao je:
Skopje
1000 MB BELART Bul. Asnom 36
Lokal 16
Autorizovani diler za Vostok Europe, Aviator, Buran, Sturmanskie
Hvala, to je cak i odlicno, imam nekog tamo ko moze da mi 'zavrsi pos\'o'.
:)
E pa fino, inace to sam video na:
http://www.vostok-watches.com/authorised-dealers.html
sajt ovlascenog dilera ruskih satova za Nemacku.
Mozes da pogledas modele i cene...
taj desno je ronilacki i krunica mu se zavija u telo
pz.Laslo
Laslo kako si dosao do tih satova?
pozdrav !
pa jednostavno odem na pijace tu kod nas i vidim sta ima novo i ako vidim satove koji mi se svidjaju ja ih kupim i tako dolazim do vecine satova koje posedujem.
pz.Laslo
Re: Ruski satovi u Beogradu
Ove godine sam bio u Rovinju gde sam video prodavnicu koja prodaje Poljot satove.
I kolko je to:eek:
Ps. Izgledaju sjajno
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Sat je neverovatan! Izgleda kao da je sa druge planete.
Baš me zanima koja mu je cena!? :confused:
Sledi malo veća slika i specifikacija:
http://www.svetsatova.com/forum/atta...1&d=1252849918
Specifikacija:
References available
VTS-SHCI-S001 :
125 pieces - Case in Titanium G5, black dial with red numerals
VTS-SHCI-S002 :
125 pieces - Case in Titanium G5, with double black carbon treatment, black dial with red numerals
Functions
Hours, minutes, date
Chronograph with centre seconds hand, 30-minute and 12-hour counters
Security indicator to check proper closure of the crown
Unidirectional rotating bezel for calculating the duration of immersion
Movement
Volna calibre VM-94-01
Diameter 13¼ lignes
Automatic mechanical
Incabloc® anti-shock system, Glucydur® balance, 28,800 vibrations/hour
Power reserve 42 hours
Patented system
Spring-loaded Security Indicator, which by reading the dial clearly indicates the proper closure of the
crown, thus ensuring that the water-resistance of the watch is maintained.
Rekose mi da Volna izbacuje satove u limitiranim serijama- ukupno 500 kom. godisnje!
cene, ne mogu da se setim tacno cene za ovaj model, bio sam malo ''obnevideo'', ali su, zavisno od modela, od 7-30000 € :eek:
p.s. obratiti paznju na ''propeler'' na krunici:cool:
http://leblogdesmontres.fr/wp-conten...hci-cadran.jpg
Više su mi se sviđali raniji modeli ruskih satova,iz '80-ih,na primer Raketa.Lepo izgledaju,a opet jednostavno.Kvalitetno kućište(ova današnja kućišta kao da su od plastelina).Što se tiče same kupovine:buvljak na NBG,ili Zeleni venac.Bar sam ja tamo nabavljao.Eventualno domaći sajt za aukcije,naziv asocira na južno voće(neću da ih reklamiram).
@complication:Taj sat Volna sa slike mi izgleda rusko,koliko i Hummer H3.Naziv jeste ruski,ali je tehnologija izrade švajcarska.Ustalom lepo piše "Swiss made".
Evo ima jedno mesto gde se mogu kupiti Aviator satovi, u pitanju je "Duty free" na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu, ovi navodnici su zbog toga sto je sve skuplje nego inace :( . Takodje postoji jos jedan problem, prodaju se u tranzitnom delu tako da ako ne putujete ili ne radite na aerodromu, ne mozete da udjete i pazarite. Uglavnom imaju qartz-ne mehanizme i to su modeli do 200 evra. Svakako ima da se probere ako neko bude putovao, nadam se da ce se setiti bar da pogleda i na lep nacin ubije dosadu dok ceka let. :)
POZ
http://www.dufry.rs/
Aerodrom Beograd 11180 Beograd 59
Ovi modeli imaju (bar su imali)
http://www.scorpdis.com/catalog_trav...p?brand_id=135
Sada mozete naci Vostok-Europe satove u zlatarama sirom Srbije.Generalni uvoznik je "Cristal time" a njihov maloprodajni objekat je u Bulevaru Kralja Aleksandra 120.:congrats:
e, pa ovo je stvarno lepa vest! :top:
Kakve su cene?
A na kojoj pijaci ima ovako lepih satova?
Šta se može reci o kvalitetu Vostok satova?
koliko su njihovi mehanizmi precizni?
Pozdrav,
Pre dva mseca sam kupio Vostok Gaz, prosek za dve nedelje nosenja bio +4.2 s/dan.
Sat mi deluje dobrog kvaliteta, ali imam zamerku na kozni kajis koji deluje losije (previse se "lomi").
Konacni zakljucak je da vredi svaki dat dinar.
Bas lepo, ja obozavam ruske satove, narocito Vostok- Europe. Posedujem Rocket N1, kupio sam ga od poznatih ljudi na sajtu. :) Radi ko sat. :)
Btw, steta je sto nisu malo ranije poceli sa uvozom ovih satova, da kupim sebi jednu Pobedu. Nazalost, vise se ne proizvodi a bio je najlepsi Vostok-Europe, ubedljivo.
Pozzz
Eh, da, bacite pogled na novi Rocket N1 :)
http://www.vostok-europe.com/
Razocarao sam se, novi Rocket N1 nema 24-hour kazaljku. Pa to je nedopustivo za jedan Rocket N1. :( Mada, lepi su. :)
Jedno pitanje vezano za mehanizam NH25A,koji se ugradjuje u model GAZ-a... Nailazim na pojedinim mestima na podatak da je Seikov mehanizam,a na pojedinim mestima pise da je Citizen (Miyota)... Japanac je svakako,ali kakav je to mehanizam,i ciji?
Hvala
NH25 je novi naziv starog Seiko 7S25 mehanizma.
Citat:
eee kaže:
Da li postoji prodavnica u BG koja prodaje ruske satove?
Planiram da kupim prvi sat pa su mi ruski satovi zapali za oko. Online narucivanjem se (za sad) ne bih bavio zbog poznate 'poslovnosti' nase poste :). Mada, ako dovoljo vremena prodje, mozda se i odvazim na takav korak.
Citajuci teme na ovom forumu namece mi se zakljucak da ih nema, al\' mozda gresim.
srdacan pozdrav
Ima bas na ovoj temi. Vostok Europe prodaju na bul. Kralja Aleksandra 120. To je jedina prodavnica koja prodaje nove ruske satove koliko znam.
Bez ikakve namere za reklamom, ima u Vitanovu
Poljot-International satovi - Vitanov Beograd, Srbija
Poz, D.
^
:sarcastic:
bas su pristupacne cene.
Postoje i drugi,bilo je reci i o njima na forumu
Muški satovi - Vostok - Poklon Dućan