Re: Kupovina novih ruskih satova
Zaista izgleda odlično,a prsten i satna kazaljka mu daju jedinstven šmek. Doduše, mogla bi i sekundara da bude npr. crvena, ali možda mnogo tražim :)
Inače, odabrao si super model, pošto dizajn objedinjuje i njihovu tradiciju, ali i savremene tendencije.
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Neso, napravili su i sa crvenom sekundarom, baš za tebe: :)
Prilog 86945
Prilog 86946
Hvala, nisam baš mnogo gledao na sajtu :beer:
Citat:
23jewels kaže:
Razumem te potpuno, a sto je najcrnje, pre desetak dana se upravo jedan iz te serije prodao na ebay-u za samo 45e... :crying:
Pozdrav svima.Evo upravo sam se registrovao i odmah imam pitanje :-) Sta mislite o ovom satu?
Watch Vostok Komandirskie 811296 Signal Corps (black) - Russian Sales
Unapred hvala
Jole011, dobro došao na forum.
Mrsko mi je ovo reći ali ja ga ne bih kupio. Problem je u hromiranom kućištu koje nije na onom nivou kvaliteta koji je bio za vreme SSSR-a. To mu je glavna mana. Po meni imaš nekoliko opcija:da sat staviš na kaiš sa podloškom ( tzv. bund strap ) kako kućište nebi bilo u direktnom kontaktu sa rukom jer će hrom brže propasti ( voda, znoj ), ili da sa kućišta ošmirglaš (ispeskariš) hrom pa će ostati mesingano kućište koje će asocirati na bronzu ( član joppa je uradio tako nešto-vidi u njegovaoj galeriji satova ) ili da kupiš očuvan Komandirski izrađen u periodu SSSR-a ( svako toliko pojave se na Kupujem prodajem ). Takođe opcija je i kupovina ( uz doplatu ) Amfibije , recimo sa Meranoma http://www.meranom.com/amphibian-classic . Sam mehanizam 2414 u Komandirskom koji te interesuje je sasvim ok. Pouzdan, dugovečan, lak i jeftin za servis, a ukoliko je iz fabrike izašao sa malo većim odstupanjima svaki bolji časovničar ume to da dotera. Ukoliko te interesuje još nešto o tim satovima preporučio bih ti ovu temu: http://www.svetsatova.com/forum/f76/...i-5153-11.html
Hvala puno na odgovoru.Cim stigne stavljam slike.Izabrao sam bas ove sto si pteporucio,jos ne znam koji model tacno ali to je to sto me interesuje
Dok sam izabrao sat pa dok sam otisao da uplatim pare na karticu nema vise u ponudi(Out of stock) inace po preporuci sam promenio odluku i uzecu ovaj http://www.meranom.com/amphibian-cla...ic-120509.html
Samo ne znam koliko im treba vremena da budu u ponudi tj da ih nabave.
Ja sam ti Jole postupio na sledeci nacin:
Prvo se ulogujes, onda obelezis opciju Уведомить о наличии / Notify if available da bi dobio obavestenje kada ga ima, a ja sam pored toga zeljeni model uneo i u listu zelja В закладки / Add to Wish List. Nisam siguran, ali (zelim da) verujem da ce odredjeni model pre biti na raspolaganju sto vise zainteresovanih ima :)
A kada stigne obavestenje da je na raspolaganju, onda istog momenta odradis kupovinu. I posle cekas ...
A ja, koliko im treba vremena? Ja mislim da to niko ne zna :D