mnostvo satova posedujem u savrsenom stanju,kada se vratim sa posla stavljam slike od dva ljubimca Strele 3017 u fabrickom stanju :)
Spisku 10 najboljih ruskih satova nedostaje Vostok prcizionij 22 rubina ,doradjena kopija Zenith-a 135
Printable View
mnostvo satova posedujem u savrsenom stanju,kada se vratim sa posla stavljam slike od dva ljubimca Strele 3017 u fabrickom stanju :)
Spisku 10 najboljih ruskih satova nedostaje Vostok prcizionij 22 rubina ,doradjena kopija Zenith-a 135
Prilog 79961 Slika nije bas najbolja,ali mislim da se vidi sve sto je bitno :dance3:
Prilog 79963 Moj omiljeni sat.
Vicko
Vidim da imaš baš lepe satove.
Predlažem da otvoriš svoju galeriju i lepo nam ih predstaviš- Galerije satova članova foruma
Vicko - dobro nam dosao! Vidim vec po ovim satovima da si pravi ljubitelj. Slobodno predstavi svoju kolekciju u Galerije satova članova foruma
EDIT: Ne samo da smo u isto vreme kucali (malo mi je stucao komp pa sam sporije postovao :)) vec i isti tekst ;)
vicko mocne satove imas
Moracu tematski da predstavljam satove,sve Ruse,Svajcarce,Nemce,Japance,a za to je potrebno jako puno vremena i skikanja
Vicko, unapred se radujem slikama tvojih satova, osećam da će tu biti sjajnih primeraka. :thumbup:
Prilog 79964Prilog 79965Prilog 79966 mislim da prvi sat niste imali priliku da vidite,svi su kalibra 3133
vremja je sat novijeg datuma.imao sam ponudu da ga kupim.