Re: Steinhart kao forumski sat
Vjerujem da nemas nista protiv:)nego kazem apropo tvog komentara vezano za jeftin sat, jer znam da je novac predudan, pa kad se vec nije realizovalo sa Obrisom i Amfibijom nesto ne vjerujem da bi uspjelo sa Steinom. I ja sam radije za neki bolji i skuplji sat ali tesko da to uspije
Citat:
Dragojlovic Darko kaže:
Pogledaj malo temu o tome pa ce ti biti jasno. Jer Obris Morgan nije nista losiji od Steina nudi dosta za ulozeni novac mozda cak i najvise od svih mikrobrendova
Potpisujem.
ne mogu da se otmem utisku o ovom Obris Morganu, daju ukrašenu mijotu, safir kristal, potpisanu krunicu i koštaju 250dolara
proizvedu vrv nešto jako jako malo primeraka godišnje i opet koštaju manje od Seika koji je navodno in house, nema kristal safir, kopče sramno loše i nema ni potpisanu krunicu, e to me navodi na pomisao da Seiko koji pritom proizvede milione satova godišnje, desetine miliona mehanizama godišnje, dakle koristi ekonomiju obima, naplaćuje dooooobro svoje ime
Milane, sokole, pa ne mora bas svaka tema da bude Seiko protiv ostatka sveta. Ima vec na nekoliko mesta takvih rasprava pa bi iz postovanja prema onima koje interesuju Steinhart satovi trebalo u adekvatnim temama zapodenuti takvu raspravu (ako postoji nesto sto vec nije receno ).
hehe pa i to sto kazes, al mi se seiko mnogo mota po glavi.....ajde u zdravlje