Sta mislite o ovom satu nasao sam ga za 159 evra da li vredi tih para
Junkers Uhr 6664M-2 :: Automatikuhr (Miyota 821A) mit Datum, € 199,00, Junkers-Shop.de :: der offizielle Junkers Online Shopvala pozz!!!
Printable View
Sta mislite o ovom satu nasao sam ga za 159 evra da li vredi tih para
Junkers Uhr 6664M-2 :: Automatikuhr (Miyota 821A) mit Datum, € 199,00, Junkers-Shop.de :: der offizielle Junkers Online Shopvala pozz!!!
Loš ti je link.Da li si mislio na ovaj?
Junkers Uhr 6664-2 :: Automatikuhr (Miyota 821A) mit Datum, € 199,00, Junkers-Shop.de :: der offizielle Junkers Online Shop
Kakvi su ti satovi?Vidim da ima jedan na kupujem prodajem,al ne znam koliko je realna cena.Kalibar 1333.
meni se svidja. bio je jedan posto ovde gde je jedan clan slikao pomenuti brend a i u katalogu se dosta dobro krece cena za te Nemacke satove.
I ja sam zapazio na kupujem prodajem i svidja mi se nego ne znam koji je ono kalibar 1333
Mislim da je u pitanju cal.-3133
@Vladan. Da na taj sam mislio. dal vredi 159 evra( za tolko sam ga nasao) i jos neke korisne informacije ( mehanizam...)
Hvala jos jednom. Poz
Mehanizam je Miyota 821A
21 rubin
21 600 -vibracije
-20 do +40 sek.na dan-tolerancija
42 sata puna navijenost.
Nemam ličnih iskustava sa ovom markom satova,ali vidim da ljudi po forumima nemaju bitne zamerke na njih.
Reklo bi se da je reč o vrlo pristojnom satu.
Mislim da i pomenuta cena nije preterana.
Ajde i ja da se oglasim!
Cal. P3133 je Poljot masina,znaci Rusi .... sto ne znaci da je losa!E sad kako je dospeo u Junkers ne znam!?
Inace model sata na kupujem prodajem je Junkers Chronographs JU 52 6524-2 kataloska oko 480 CHF
krunica nije originalna tako da obratite paznju ako ga kupujete!!
pa, koliko vidim, taj junkers ima safirno staklo, C3 premaz na kazaljkama i poljotovu masinu, koja je odlicna (bar je moje iskustvo takvo), pa bih rekao da vredi tih 160 eur.
medjutim, posto krunica nije originalna (ako je to taj sa KP), debelo bih razmislio i dobro proverio sat kod pouzdanog majstora.
s druge strane, za jos manje novca mozes naci polovan poljot, buran, aviator ili sl. ruski sat sa istom masinom, vrlo slicnog dizana, tako da uzmi i to u obzir. upravo je jedan takav ponudjen na onom dobro poznatom zutom domacem aukcijskom sajtu. ;)
Taj prodavac je u par navrata pokušavao da progura nekoliko "originalnih" satova kao originale, da li je uspeo u tome ili ne, ne znam ali bih svakako dobro razmislio pre nego što bih se upustio u bilo koji oblik trgovanja sa njim.
Pozdrav
^ na kog prodavca mislis, dragone? na onog sa limunade ili kp?
kupujemprodajem... mada, mislim da se oglašava i na limundu ali pod drugim korisničkim imenom.
Čuo sam u privatnim razgovorima od nekoliko forumaša da je pomenuti prodavac sa dotičnih sajtova težak prevarant, lažov i još ponešto što nije za objavljivanje. Pridružujem se savetu da ga treba zaobići.
da, sad vidim da su to dva sata, ali mi vise nije jasno na koji je od njih mislio pokretac teme, jer se posle pominjao onaj sa 3133...?
''Pokretač'' je mislio na ovaj
Junkers Uhr 6664-2 :: Automatikuhr (Miyota 821A) mit Datum, € 199,00, Junkers-Shop.de :: der offizielle Junkers Online Shop
Ja sam mu nešto odgovarao između postova dušmana koji su upali u temu bez kucanja.:)
Valjda će čovek da se snađe.
aha, ok... pogledao sam kp, ali vidim samo onaj od 270 eur... b'ate, sa zlatnom plocicom! :D
Hvala ljudi, malo sam se zbunio lai sve je ok. Hvala na pomoci, pozdrav!!!!
Ovako, da ne bude nesporazuma. Ja sam mislio na prodavca koji se na ku*ujemprod*jem oglašava pod imenom Dra*ana a na žutoj limunovoj voćki pod imenom Gan*ana.
Nemam ličnog iskustva u trgovini sa ovom osobom ali sam video šta je nudio u oglasima i meni je to bio dovoljan razlog da ga izbegavam. Moj savet svima koji razmišljaju o trgovini sa ovim prodavce jeste da ga izbegnu ukoliko mogu, u suprotnom, obavezno odlazak kod vašeg časovničara da se proveri sat pre same kupovine.
verovatno se odnosi na mene:) samo sam hteo da pomognem ...... zato ni nevolim da polemisem na forumu!!
Ma,ne,bre,druže.Zezam se ja sa Simom.
Samo napred,učestvuj što više.
Opušteno :)
Kada smo se već dotakli prodavaca sa drugih sajtova, da li bi se mogla otvoriti tema gde se diskutuje o njima? Ako govorimo o firmama koje zastupaju određene brendove, pretpostavljam da bi se moglo govoriti i o prodavcima.
^ pade i meni na pamet, i svakako bi bilo korisno za sve nas...
Pa pokrenite ali nemojte da linkujete na sajtove. Postavite ime prodavca, navedite o kojem sajtu/online berzi se radi i iznesite utiske i iskustva ili kako god da ste već to zamislili. :D
Ma ok je,malo sam klimakterican godine me jeb.....:thumbup:
Sto se tice Junkersa sat je ok ko voli vintage pilot satove i treba kolega da ga capi za 200 ... vredi toliko!
Prodavac je mutan ali nije jedini,sve se da proveriti kod dobrog majstora,to sto krunica nije org. nije neka mana,desava se i kod mnogo skupljih satova da "otpadne" pa ljudi stave ono sto nadju i imaju da plate ... handmade for SRBIJA!
Pozdrav mom velikom prijatelju Zmaju ....eto i ja da izfilozofiram nesto!
+1
Ajde Simo ti,kao najviši po činu,formuliši naslov i postavi temu pa da bežimo više iz Junkersa.
Na početku te teme možemo raspraviti kratko o pravilima negativnog ocenjivanja pojedinih (pre)prodavaca.
Ej,ljudi,ja sam zakuvao (kriv sam!).Samo sam ubacio pitanje o jednom drugom Junkers satu,koji sam nasao na kup-prod.Zato se sve to izmesalo.
Meni nije namera da ga kupim (cekam jedan citizen da stigne,koji cu uzeti uz nesebicnu pomoc jednog clana foruma).nego me je samo zanimalo kakva je marka u pitanju.Nasao sam Junkers satove na chrono 24 i cene su uuuf.
Sto se tice kalibra doticnog sata ja sam samo prepisao ono sto je pisalo u oglasu,ni ne razmisljajuci da sam napisao pogresan kalibar.VLADANP je u pravu,to jeste poljot kal. 3133.
Izvinjavam se ako sam uneo zabunu,a posebno clanu Flegijas,koji je postavio temu o sasvim drugom modelu.
e, djordje, djordje... sad cemo te banovati na 2 godine i 27 dana. :D
ma, sve je ok...
Uf,dobro je..mislio sam da ce biti vise...;)
sto ne volis kad znas i sam koliko znas o satovima..daj pomogni i ti ljudima ovde..
hongknge pisi i pojasnjavaj ako nekad nije jasno a tebi jeste
pozdrav robin
Ja sam svoj kupio za 200 evra pre 3 godine (vidim da i dalje drzi cenu link), kuciste mi deluje kao da je od aluminijuma, kozna narukvica nije nekog posebnog kvaliteta i na stoperici mi se pomerila kazaljka za deo podeoka (desetinke). Mislim da vredi ako ti se svidja. E da dosao je u valjkastoj limenoj kutiji, ako to ista znaci.