Nego, vladas, kako to da ne posedujes ovo?!?!
Prilog 33211:D
Printable View
Nego, vladas, kako to da ne posedujes ovo?!?!
Prilog 33211:D
Možda nije eksluzivan, možda je i "izlizan" od priče o njemu, ali jeste prelep: Blue Mako - slikan na mojoj ruci, u tržnom centru u Klužu (Rumunija), sa ne tako povoljnom cenom od oko 720 leja (160 EUR), ipak nije i ostao na mojoj ruci :-/
Prilog 33279
inače, sat mi savršeno stoji, iako na ovoj slici deluje glomazno - zbog makro moda slikanja.
Hehehe... Ima jos par STI modela, koji mi se jos vise svidjaju, ali moram da cuvam ruku (da ne bude kao sto je vec backarelli pominjao negde da ce mu zena odseci levu ruku). Dakle - suzdrzacu se jos neko vrame ;).
lepo:
Prilog 33286Prilog 33287
lepse:
Prilog 33290Prilog 33290
jos lepse:
Prilog 33289Prilog 33288
vauuuuuuu :adore::man_in_love::drool::
Prilog 33291
A tu je i zver ;):
Prilog 33284
Ma ovaj mi prvi pao pod kursor :D
M-force STI mi je najbolji.
Ovaj tvoj "Vau" je baš zanimljiv, no, ne обичам open heart iz nekog razloga. A i zaboga, nešto što je omaž STI-u, mora da ima u nazivu FORCE :lol: (gde li ću stići s ovim mojim vavilonskim, srpsko-bugarsko-engleskim??)
Palim se na Orient. xD
Divni su modeli.Divni,divni,divni,divni.........Blue Mako,Blue Mako,Blue Mako,Blue Mako.Aaaaaaaaaaa. :D
Prilog 33314Prilog 33312 aj da dodam i ja jedan.stvarno su dobri.
Ima toga još
Prilog 33316
Heheee , ne verovatno kako se na trenutak popela zainteresovanost za ovaj kosoOki brend Prilog 33315
Inače , kod mene će izgleda morati zameniti vladas-ov VAU , za malo manje vau efekat ovaj ninja ... (zbog želje za "Peace in sweet-warm-Home with my wife" ) ;)
http://i48.tinypic.com/29221c6.jpg
Prilog 33317 Prilog 33318
...pa još => (aaaajmo dalje:D )
Prilog 33327
Omamljen zadnjom prinovom, počeo sam da zurim u Orient kao nikada do sad ! Prezadovoljan zadnjom kupovinom, vršljam i tražim sve vezano za ovaj brend. Nisam nikada do sada bio nešto zainteresovan da pogledam detaljno koje to modele izbacuju. Pa čoveče, ja sam oduševljen njihovim satovima...
http://www.youtube.com/watch?feature...;v=YhfmPER_MFU
Ali zasto krunica na poziciji 4?!:banghead:Ne volim asimetriju kod satova.